.

.

5/10/2014

Vähiin käy päivät (ja pientä panikointia)


Apua, mitä mukaan!?

Huomattava pakkausstressi alkoi tänään, ja tietenkin sadepäivä on käytettävä hyväksi - kun ulos ei voi mennä niin sitten laitetaan pakkaukset käyntiin. Paitsi että siskon kanssa käyty keskustelu Suomen viimeaikaisista säämuutoksista sai meikäläisen(kin) panikoimaan siitä, mitä ottaa mukaan. O. alkoi panikoimaan kuluneella viikolla, kun lähtöpäivä lähenee ja pakkauskriisi iski häneenkin. Mitä ottaa mukaan, mikä on tarpeellista, mikä ei niin tarpeellista, tuleeko sitä nyt käytettyä vai ei, onko neljät kengät liikaa vai ei, montako t-paitaa ihminen voi omistaa...jne jne.

Minä tein aikoja sitten listan siitä, mitä otan mukaan. Listasin "kyllä" vaatteet, "ehkä" vaatteet ja "ei" vaatteet. Nopeasti rankkasin "ei"vaatteet erilliseen pinoon ja laitoin ne sängyn alle olevaan säilytystilaan. Poissa silmistä, poissa mielestä. "kyllä" ja "ehkä" vaatteista erottaminen oli sitten hankalampaa ja nyt kun sain tietää Suomessa vallinneesta takatalvesta, yritän yhdistää molemmat, jotta saisin tarpeeksi vaatetta mukaan (ja erityisesti taidan tarvita lämpimiä vaatteita). No jaah, ehkä se kesä sitten jossain vaiheessa saapuu Suomeenkin, mutta sitä ennen pitää kyllä varautua vaikka mihin säätilaan.

Nyt on häistä saatu kultakin myyty, olimme odotelleet hyvää ajankohtaa myydä se tsekkaamalla kullan hintaa, mutta jossain vaiheessa se tuli alas vaikka odotimme sen vielä kipuavan korkeammalle. Olisimme saaneet enemmän, jos olisimme myyneet aikaisemmin. No jaah, sille ei enää voi mitään. Mietimme myös että josko ostamme yhden ylimääräisen matkalaukun, mutta kun tänään punnitsimme kaikki kolme kaikkine tavaroineen (no lähes kaikkine tavaroineen), niin ei menekään yli painorajojen (jihuu!) ja silti voi vielä ottaa lentokoneeseen sisälle sen käsimatkatavaran, 8 kg.

Jännitys kasvaa meissä ihan selkeästi. :)

Myös olen miettinyt mitä teen blogin suhteen, ei tätä voi oikein jatkaa enää viikon päästä, kun emme ole Istanbulissa :D Joten uutta blogia vaan alulle, mutta minkälaista, otsikkoa olen miettinyt, ulkoasua olen miettinyt, mutta en ole vielä saanut aloitetuksi. Mietin myös onko mitään järkeä tehdä uutta blogia, kun kerran Suomessa asumme, onko se edes mielenkiintoista. Tähän asti olen kuvannut maisemia ja ruokia, ravintoloita ja sen sellaista, Suomessa tulisi kuvattua illalliseineksiä ja makkaraa...? Mietin myös onko liikaa näyttää kasvoja blogissa vai ei, tulihan noissa hääkuvissa näytettyä mutta ei ne mielestäni olleet turhan paljastavat. Aavistus yksityisyyttä ei olisi pahitteeksi, mutta samalla on kiva ottaa kuvia toisistamme. Noh, turha murehtia vielä sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti