.

.

5/04/2014

I'd say it was a good party.


Farewell-bileet - done. Lista siitä, mitä tarvitaan mukaan - not done. (paitsi että olen kerran kirjoittanut listan, mutta vaihdoin mieltäni useampaan kertaan jo..) Tavaroiden järjestely ja vaatekaapin sisällön organisointi - not done. (en kykene selkeästi luopumaan joistakin vaatteistani, vaikka tännehän ne vain jäisivät, ja aina ne saa myöhemmin haettua..) Pakkaaminen - ei vielä aloitettu, luultavasti pari päivää ennen lähtöä aloitamme..  (turkkilaiseen tyyliin kaikki jätetään viime tinkaan..)

London Pub oli oikein mukava lokaatio bileille, mitä nyt mielettömän täynnä porukkaa, kuten myös kaikki ympärillä olevat baarit ja kahvilat. Sijainti on hyvä siinä mielessä, että vaikka se on lähellä Bahariyen ruuhkaista ostoskatua, se on kuitenkin sen verran sivussa siitä metelistä, että keskusteleminen on mahdollista. Baarikatu olisi ollut mahdoton paikka järjestää mitään, siellä porukkaa on niin että hyvä kun mukaan mahtuu. Tosin, turkkilaisella vieraanvaraisuudella he järjestävät aina ylimääräisiä pöytiä ja tuoleja sitä mukaa kun lisää porukkaa tulee paikalle. Parhaimmillaan meitä taisi olla siellä yli 20, joten ihan hyvät bileet olivat. Ja illan/aamuyön päätteeksi - Kimyon (tietenkin). Siellä urfa kepsua ja jalopenoja naamaan.

Turkkilaisille ystäville ostin Accessorizelta ystävyysrannekkeet, ikään kuin muistoksi ja kiitokseksi kaikesta, he ovat auttaneet niin monessa tilanteessa, oli se sitten paperiasiat tai käännösapu, hoitaneet puhelinsoittoja virastoihin tms..

Ilta meni myöhäksi baarissa, taisimme olla viimeiset lähtijät, siinä kahdelta aamuyöstä kun työntekijät lähestyivät meitä laskulla. Nautin muutaman viinilasillisen ja he myös myivät siideriä (!!), joten olihan sitäkin maistettava. Joku kantoi tarjotinta täynnä shottilaseja pöydälle ja O. sai talo tarjoaa-drinkin, koska hän oli se "onnekas", joka on lähdössä maasta. Toivottivat hyvää matkaa ja menestyksellistä elämää Suomessa.


4 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea Suomeen muutolle! Varmaan aika haikeaakin jättää Istanbul taakse.

  VastaaPoista
 2. Teillä on vissiin enää 2 viikkoa aikaa lähtöön? :) Kolay gelsin jo näin etukäteen pakkaamista varten! Muutto ei ole koskaan helppoa, vielä vähemmän toisesta maasta toiseen..

  VastaaPoista
 3. Oi että! Lähdön hetki on lähellä! Kun me muutettiin Suomeen niin mulla jäi aivan järkyttävä määrä tavaraa ja vaatetta Istanbuliin, oon niitä nyt vuosien varrella hissunkissun kärrännyt takasin päin.. ;) Mutta edelleen vaatekaapissa roikkuu yks sun toinenki rätti joita en edes viiti tuoda tänne, hyvähän se vaan on kun on molemmissa kodeissa vaatetta niin laukuissa säästyy tila :D

  VastaaPoista
 4. Jael, kylla se on haikeaa, varsinkin nuo suosikkimestat kuten Kadıköy kun jattaa taakse.. :)
  Merve, juu 2 viikkoa ja aika on kulunut kylla nopeasti tahan asti! Luultavasti sitten nama kaksi viimeista viikkoa matelevat kun emme malta odottaa lahtöa..
  Turkinpippuri, mulla tulee jaamaan tosi paljon vaatetta yms tavaraa ja saa jaadakin, sitten kesalomilla tullaan kaymaan ja voi aina ottaa mukaan jos viela tuntuu silta etta haluaa niita kayttaa/tai sitten kayttaa vain taalla, saa nahda..

  VastaaPoista