.

.

4/05/2014

Se aika vuodestaSe on kevät. Aika puiden ja pensaiden kukkia, meikäläisen saaden allergiaoireita (nenäliinapaketti päivässä, hyvin menee..), katuja kunnostetaan, rakennuksien ulkosivuja remontoidaan. Tuossa ylimmässä kuvassa näkyy, miten täällä hoidetaan raksahommat: ei turvavaljaita, ei kypäriä ei mitään, millä taattaisiin työntekijöiden turvallisuus. Pudotusta on varmaan parikymmentä metriä ja tyyppi halkeisi kuin vesimeloni, jos sieltä maahan putoaisi. Ei tippunut, seurasin jonkin aikaa touhua ja seuraavan kerran kun vilkaisin ulos, niin molemmat tyypit olivat maassa juttelemassa. Tälläistä täällä. 

Mutta näin hardcore fanille kevät tietenkin tarkoittaa....     Euroviisuja!!

Meikäläiseen kolahti nämä biisit:

Espanja: Ruth Lorenzo – Dancing in the rain

 Ranska: Twin Twin – Moustache

Makedonia: Tijana Dapčević - To the sky

Suomi: Softengine -Something better

Armenia: Aram MP3 – Not alone


Viro: Tanja – Amazing   (olkoonkin rip-off Ruotsin taannoisesta Euforiasta..., tämä on parempi)

Loput listasta voitte tarkistaa Viisukuppilan sivuilta, kaikkien maiden edustuskappaleet ovat valmiina viisuihin. Ja viisuihin on sentään vielä kuukausi aikaa, miten tässä enää kestää odotella..?!

EDIT (6.4.14):

Eihän tuo suosikkilista tuohon vielä loppunut, muutama muukin biisi on tällä hetkellä tehokuuntelussa:

Israel: Mei Finegold – Same heart      (aluksi en niin välittänyt, mutta sitten myöhemmin huomasin biisin rajuuden ja laulajan upean äänen, joten.. takaisin suosikkilistalle)
 

       
     
Italia: Emma Marrone – La Mia Città     (unohdin että Italia osallistuu taas viisuihin, jee, ja ihan kelpo biisillä tänäkin vuonna)

Ja tämän vuoden "guilty-pleasure" biisinä..
Romania: Paula Seling & Ovi – Miracle     (oikeasti tämä on niin euroeuroviisu että ei mitään järkeä, sama pariskunta osallistui viisuihin muutama vuosi takaperin, vähän samankaltainen biisi tänäkin vuonna)

2 kommenttia:

  1. Täälläkin Euroviisufani! Tosin joka vuosi maltan odottaa kaikki biisit (paitsi Suomi) sinne viisuihin asti, en halua kurkkia etukäteen ;)

    VastaaPoista
  2. No mina taas haluan tietaa etukateen, jannittavampaa niinpain kun on jo omia suosikkeja mukana :)

    VastaaPoista