.

.

4/12/2014

Moda Teras

Viime viikonloppuna söimme ensin perjantai-iltana herkkuillallisen kotona, ihan vain suosikkikotiruokaa syödessä, ja lauantaina jatkoimme herkuttelua annen kanssa Kadıköyssä.
Paikka oli siis Moda Teras, jossa on merinäköala, lokaatio siis juurikin niillä tutuilla kulmilla, missä kävelimme pitkin rantaviivaa kesäisin. Illat ovat edelleen täällä viileitä, ja välillä päivätkin ovat yllättävän kylmiä ottaen huomioon että on jo huhtikuu, mutta silti nahkatakki ja avokkaat tuli käyttöön.

Ravintola on melko kallis, annokset ovat kalliimpia ja pienempiä kuin esim. My Chefin vastaavat. Lokaatio vaikuttanee ruoan ja juomien hintoihin. Minä valitsin pihvin sienikastikkeella ja anne ja O. valitsivat kalaa ja mezejä. Täytyy myös sanoa että heidän mezelautasensa eivät näyttäneet visuaalisesti houkuttelevilta, jos vertaa moniin muihin ravintoloihin. Palvelu ravintolassa oli hyvää ja ravintola oli mukavan tilava, pöytiä ei oltu kasattu liian lähelle toisiaan, joten syödessä sai hyvin rauhassa keskustella. Lasku oli tähtitieteellinen, mutta anne oli päättänyt maksaa sen kokonaan itse. Jälkiruoaksi tilasimme mansikoita ja suklaajäätelöä, jotka maistuivat loistavilta yhdessä. Suosittelen paikkaa, mutta varautukaa maksamaan enenmän kuin olettaisitte ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti