.

.

4/20/2014

Abur cubur


Lauantaipäivä meni pitkälti Kadiköyssä ja naposteltavien parissa. Ensin lähdettiin O:n kanssa liikkelle aurinkoisessa kelissä Kadiköyyn etsimään Özsüt-nimistä kahvilaa. Tarkoitus oli tilata minulle synttärikakku ensi viikonloppua varten, jota sitten nauttisimme jossakin ravintolassa (keskustelut käyvät edelleen kiivaina siitä, minne lähdemme perheen kera illalliselle).

Kahvilan löydettyämme ja tilauksen tehtyämme jatkoimme matkaa laiskasti pitkin köyn katuja, minä ostin muutaman söpön kaulakorun ja korvikset ja Oxxo:sta kaksi t-paitaa, samaa mallia jota minulla oli jo entuudestaan kaksin kappalein. (jos hyvä t-paitamalli löytyy, mielestäni sitä voi omistaa vaikka joka väreissä, koska sitä tulee käytettyä) Koska mielemme teki istahtaa alas jonnekin ja ottaa yhdet, päädyimme Kargaan (pitkästä aikaa!)  viilentäville juomille ja ranskalaisille.

Anne oli Kadiköyssä samanaikaisesti ja soitti meidät hänen luokseen, London Pubiin. Emme tienneet sellaisesta paikasta, joten olimme uteliaita ja olihan se aika söpö rakennus, ja uusi myös - kysyimme työntekijöiltä kuinka kauan paikka on ollut auki ja he kertoivat työskennelleensä siellä nyt kuukauden päivät. Paikka näytti niin kivalta, että päätimme viettää siellä sitten kahden viikon päästä eräänlaiset "jäähyväis"bileet, koska pitäähän sitä nyt maasta poistumista juhlistaa.. ;) (ps. Jenni, sinne sitten! laitamme fb-kutsua tulemaan myöhemmin :D)

EDIT 29.4.14 Baarikadun (Kadife sokak) sijainti Kadiköyssä:

(siellähän se Kargakin on jo karttaan laitettu ;)

3 kommenttia:

 1. oikein söpö tuo London Pub :) ehditte vielä muutaman brunssit ja kahvit ja kaljat nauttia täällä lämpöisillä terasseilla siis..

  odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Moi, eka kertaa kommentoimassa mutta jo kauan lukenut sun blogia. Olen käynyt monta kertaa Istanbulissa ja Kadiköy on ihan mun suosikkeja ja jossa käyn Ainakin kerran Istanbulissa käydessäni. Kiva lukea paikoista joita "melkein" tuntee. Ajattelin kysäistä kun usein kirjoitat baarikatu , mikä se näistä kaduista on, olisiko sulla laittaa karttaa siitä kadusta vai tiedätkö sen nimen niin voisin googlattaa sen. Istanbuliin tulossa toukokuussa ja olisi kiva hengata siellä illalla(kin). Kiva blogi sulla, toivottavasti jatkat sitä Suomeen muuttaessanne jotta saamme tietää miten se arki alkaa teillä siellä kulkemaan. Onnea siihen!

  VastaaPoista
 3. Jenni, joo muutamat siellä täällä ja sit menoks. eipä tässä enää paljoa aikaa ole jäljellä.. (kääk)
  Nina, no tuo baarikatu on siis nimeltään Kadife Sokak, laitan update kuvan google mapsista tähän postaukseen jotta sen löytää ;)

  VastaaPoista