.

.

3/08/2014

Mitä missä milloin

(googlesta löytämä kuva kun kirjotin kadinlar günü :)

Naistenpäivä on alkanut sateisissa merkeissä täällä Istanbulissa. Jos jotakin speciaalia tähän päivään yrittäisi kehitellä, niin se ei ainakaan sisällä kukkia ja suklaata. En pidä kukista ja yritän ylläpitää suklaalakkoa, nyt jo menestyksellisesti puolitoista viikkoa takana.. Jos jotakin haluaisin, niin ehkä mukavan hartiahieronnan ja yhdessäoloaikaa O:n kanssa. Hän kun yleensä tekee iltavuoroja ja siten on koko päivän poissa kotoa myöhään iltaan asti, mutta aamuvuoroissa illat sentään on kotona, which is nice.

Viimeaikaiset uutiset Turkin pääministeristä sulkemassa sosiaalista mediaa alkavat osoittamaan jo huonoa huumorintajua. Nuo uutiset ovat jatkumo edellisestä skandaalista, joka vuoti nettiin ja on nyt kaikkien tiedossa - mikä on totta ja mikä ei tässä rahojen piilottelussa, kukaan ei voi tietää varmaksi paitsi pääministeri itse. Ja se suurin skandaalihan alkoi joulukuussa, kun hallituksen lahjusepäilykset sun muut oli tuotu ihmisten tietoon poliisin toimesta.

Niin tai näin, toivon mukaan facebookia ja juutuubia ei suljeta tämän kuun lopussa, ja toivon mukaan tilanteet ylipäänsä muuttuisivat parempaan päin täällä - eikä päinvastoin, insallah.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti