.

.

2/26/2014

Jotakin hyvää




Kun keskityn positiivisiin puoliin (tässä harmaassa, sateisessa, sumuisessa, kylmässä helmikuussa), niin vakaa uskomukseni on, että kevät alkaa maaliskuussa. En kestä talvea, etenkään tällaisia, jolloin ei ole edes sitä kunnon lumista talvea. Kylmyyttä en siedä ja se tulee olemaan aikamoinen shokki sitten ensi talvena Suomessa..

Ja koska Suomeen muutto on ajatuksissa päivittäin, on iloinen uutinen sekin, että olemme lähdössä jo toukokuun puolivälissä, koska emme vain malttaneet odottaa heinäkuuhun :) Toivon mukaan O. saa viisumin ja kaikki menisi hyvin. Toivossa on hyvä elää.

Pari päivää sitten kävellessäni metrobussipysäkille, kanniskellen olkalaukkua ja painavaa muovikassia, liukastuin johonkin ja rymistelin portaat alas kuin pillastunut kameli ja nyrjäytin nilkkani. En onneksi mätkähtänyt naamalleni, se olisi jo ollut jotain, mutta nilkka jotenkin nurjahti siinä menossa ja se vaivaa vieläkin. Onneksi kuitenkaan ei sen pahemmin käynyt, ei se näytä edes turvonneelta, joten uskon (vakaasti, kyllä) että se paranee itsestään. Saa nähdä sitten kauanko siinä menee. Kävely sujuu, mutta jatkuva kipu siinä on edelleen.

Huomenna olemme menossa kahden turkkilaisystävän kanssa aamiaiselle samaan paikkaan Beykozissa, jossa kävimme joitakin viikkoja sitten. Otan siivun omaa leipää mukaan ja aion nauttia pöydän antimista suurella ruokahalulla :)

Kuvat Prinssisaarilta viime huhtikuulta, kun oli niiiiin lämmin ja porukat tulivat käymään Suomesta. Lämpimiä päiviä on tilattu, tuleehan ne tuleehan? Kesä kesä kesä!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia näyttää oikein viihtyisältä paikalta ja upeat maisemat.Onneksi kaatumisesi ei johtanut tuon vakavampaan!Terveisiä Mahmutlarista, kyllä se kesä tulee pian sinnekin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos vaan, onneksi oli onni onnettomuudessa :) Mahmutlar nimisesta paikasta en ole kuullutkaan, jossain pain Antalyaa? :)

    VastaaPoista
  3. Elisa kyllä vain 12 kilometriä Alanyasta itään:)ihan ollaan täällä keskellä korpea mutta isojen talojen keskellä:)

    VastaaPoista