.

.

1/28/2014

Tammikuun terassibileet

Lauantai-ilta oli alunperin koti-ilta, me kun harvemmin suunnittelemme viikonloppurientoja etukäteen. Tapahtui kuin tyypillisesti: olen kotona, vielä nauttimassa aamupalan rippeistä iltapäivällä (lue: ryystän useamman kupin vihreää teetä ja katselen jotakin vanhaa 90-luvun tv-sarjaa tuubista rennoissa kotivaatteissa ja tukka homssuisena), pikkuveli saapuu kotiin tyttöystävänsä kanssa ja O. tulee aamuvuorosta. Jonkun aikaa vietämme kotona aikaa keskenämme, kunnes he kertovat että euroopan puolella olisi bileet, erään meidän yhteisen tutun luona. Koska emme olleet käyneet missään pitkään aikaan, olimme valmiita lähtemään. Tunnin kuluttua siitä olin jo lähtövalmis (ja se on nopea valmistautumisaika se).

Lopulta kävimme Kadiköyn kautta, kävimme syömässä dönerit ja otimme paatin Karaköyyn, seuranamme eräs O:n lapsuudenaikainen ystävä. Oletin viettävämme kekkerit sisätiloissa, mutta tuttumme asuikin aivan Galata-tornin vieressä ja heillä oli kattoterassi käytössä, joten vuoden ensimmäiset terassibileet ovat siis täten alkaneet :)


 (tämä kuva siis heidän kattoterassiltaan, melkoiset näkymät..)
 (pitihän sitä nyt vähän hullutella..)Kameralleni on tapahtunut jotain, kun en saa fokusoitua kuvia tarkaksi, mutta kaippa noista selvän saa, että millaiset maisemat heillä on (aina kun kattobileitä järjestävät). Aika hulppeaa, sanoisin! (kesäkekkereitä odotellessa..)

2 kommenttia:

  1. Vau, aika mielettömät näkymät !!

    VastaaPoista
  2. Jep, kyllä tuollaiset päivittäiset maisemat minullekin kelpaisi :)

    VastaaPoista