.

.

1/11/2014

Päivän tärkein ateria







Viikonloppu ilman ohjelmaa käynnistyy hyvällä ja runsaalla aamupalalla. Olen ehdottomasti aamupala-ihmisiä. Sama setti kuin aiemmin, tosin oliivit ovat kulinaristinen lisä hyvin tyypilliseen aamupalaan. Vihreät oliivit ovat herkkua, yleensä kotona on myös muutamaa erilaista juustoa tarjolla, mutta tällä kertaa tyydyimme vain valkoiseen juustoon. Pitkästä aikaa taas ostin leivänkin itselleni ja se maistuu oikein hyvältä voin kera. Marjoja kermassa ja jugurtissa, mikä olisikaan parempaa kuin niiden yhdistelmä, lisäsin banaania ja kourallisen kuorettomia auringonkukansiemeniä (kuitua nääs). Muutama kuppi teetä tämän kaiken päälle, hittaasti nauttien pitkin aamupäivää (tai iltapäivän puolella ollaankin jo..) kruunaa aamupalan. Tällaisen melko runsaan aamupalan jälkeen voi hyvinkin vierähtää 5-6 tuntia ennenkuin syö seuraavan kerran, sen verran hyvin pitää nälän loitolla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti