.

.

1/05/2014

Dj, play my song.


Jälleen yhdet turkkilaiset häät nähty ja koettu. Voisin rankata nämä kakkossijalle kaikista niistä häistä joissa ollaan oltu mukana, O:n serkun häät puolitoista vuotta sitten kesällä ollen edelleen ne parhaat. Eiliset häät järjestettiin Merriot-hotellissa, jossa vieraita varmasti muutama sata. Koktail-tilaisuutta seurasi hauska videopätkä siitä miten hääpari kasvoi ja tutustui toisiinsa, nikah eteni normaaliin kaavaan ja tarjoilu oli erittäin toimivaa. Kuvia tuli otettua ja ruoka oli maittavaa. Pikkumusta tuli käyttöön kaikkine asusteineen, mutta yhtäkään kuvaa en muistanut otattaa itsestäni sen kanssa. No, ehkä joissain toisissa kekkereissä sitten.Erona muihin häihin oli se, että tällä kertaa jopa minä lähdin (painostuksen voimasta) tanssilattialle, vaikka en edelleen ymmärrä miten turkkilaiseen poppiin tanssitaan.. Se ei ole luontaista tanssimusiikkia, joten pieni pettymys olikin se, että musiikki oli pääosin turkkilaista, ja aina välillä dj heitti jotakin klubimusiikkia kehiin, joka oli se hetki kun tanssilattia kutsui jälleen. Soittakaa mitä tahansa muuta kuin turkkilaista musiikkia, antakaa trancea, teknoa, housea, ravea, kasi- ja ysikytlukujen poprokkia, hiphopia, rappia.. mitä vain. Ja minä tanssin. (paitsi että pikkumustan ja avokkaisen kanssa liikkuminen on yllättävän rajoittunutta..)

Tanssijoille myös jaeltiin shotteja, mikä piti meidät menossa mukana aamuyön pikkutunneille asti. Parin turkkilaisen kaverin kanssa tulikin vietettyä siten todella hauska ilta yhdessä, jopa O. tuli hetkeksi tanssilattialle, mikä on luultavasti maailman kahdeksas ihme! Mies kun ei pidä tanssimisesta sitten yhtään.. (omien sanojensa mukaan siksi että kun hän ei osaa. Minä siihen totesin, että katsohan, eivät nuo muutkaan miehet osaa..)

Limboamisen ja muutamien kuvien ostamisen jälkeen lähdimme hilpeissä tunnelmissa kotia kohti, kello taisi olla jo yli 2 siinä vaiheessa.. Kotona emme kuitenkaan olleet täysin valmiita petiin, vaan nautiskelimme häiden jälkimainingeista ja istuimme iltaa jonkin aikaa, ennenkuin ymmärsimme kammeta petiin. Jälleen on siis kaksi onnellista saatu alttarille ja naimisiin, onnea vaan heille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti