.

.

12/07/2013

Kutimet käsissä talvea vastaan
Viikko sitten kävin ostamassa uusia lankoja samasta Kadiköyn liikkeestä, jossa aina olen niitä ostanut. 2,5 liiraa per rulla, ei paha kun ostaa useamman kerralla. Tykästyin sinisiin väreihin, joten väänsin saman tien uudet sukat minulle ja O:lle. Toinen projekti on raidallinen huivi, johon jäljelle jääneet langat toivottavasti riittävät. Kutominen on ihan loistopuuhaa vaikkapa leffoja katsellessa, oikein rentouttavaakin.
Pianon päälle kasatut jouluiset koristeet ja tuikut ovat ajankohtaisia ja kynttilät iltaisin ovat tunnelmallisia ja kauniita. Ei sillä että tämän enempää joulua täällä juhlistettaisiin, kun ei se muutenkaan kuulu perheen perinteisiin. Ja ehkä tämä joulu voisi olla ensimmäinen, jolloin lahjoihin ei kuluteta ylenmäärin rahaa/lahjoja ei jaella ollenkaan. En ole vielä päättänyt, kumman päätämme tehdä. Sen sijaan voimme soitella joulumusiikkia, viettää aikaa yhdessä ja vaikkapa leipoa jotakin hyvää ja makeaa ja jouluista (?).

Talvi on alkanut ja viimeisetkin talvivaatteet on otettu esille, kaikki sukkahousuista talvitakkiin ja säärystimiin. Alimmillaan asteet ovat lähellä nollaa. Koska lunta ei täällä ole (ehkä sitä tulee, jotkut veikkailevat ihan lähiaikoina, sääennusteet myös), on kylmyyden lisäksi myös pimeää, auringonvaloa ei näy (ja jos näkyy, niin ei tarpeeksi kauan). Se jatkuva pimeys on luultavasti kaikkein masentavinta talvessa. Anyway, talviaika on onneksi lyhyt ja muutaman kuukauden päästä alkaa taas valoisemmat päivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti