.

.

10/29/2013

Tasavallanpäivää

Liput on nostettu salkoihin ja rakennuksien seinille, baba laittaa aina melko vaatimattoman kokoisen parvekkeelle, kuten moni muukin. Suurimmat liput, joita olen nähnyt ripustettuna rakennuksien julkisivuille,on helposti pienen yksiön kokoisia. Jos oikein haluaa revitellä, voi myös halutessaan pukeutua puna-valkoisesti päivän kunniaksi. Minä en omista yhtäkään kirkkaanpunaista vaatekappaletta, joten säästyn siltä.

Sain suomalaiselta tuttavalta lahjoituksena muovipussillisen verran hömppäromaaneja luettavaksi. En varsinaisesti ole hömppäkirjallisuuden suurkuluttaja, mutta iltaisin en ole kovin nirso sen suhteen, mitä kirjaa aloitan lukemaan nukkumaan mennessä. Lainasin myös turkkilaiselta tuttavalta seuraavan David Elkindin kirjan, joka jälleen kerran käsittelee lapsipsykologiaa ja siihen vaikuttavia sosiaalisia tekijöitä. Onpahan nyt sitten taas luettavaa, näistä riittää helposti ensi vuodelle asti.

Rakennukseemme avautui viimein uusi marketti, vanha siirsi osoitteensa tien toiselle puolen jo kuukausia sitten ja odottelimme tätä uutta jo hyvän aikaa. Ensivaikutelma on loistava, heillä on hyvä valikoima kaikkea mahdollista, ja kaiken kukkuraksi omistaja on O:n vanha lapsuudenystävä. Pyysin laiskuuttani O:ta hakemaan minulle mineraalivettä samalla kun kävi hakemassa jotakin itselleen, ja olipahan erikoisen näköiset pullot nuo.. Ehdin jo tottua Uludağ-merkkiin. Mutta toisaalta, mineraalivesi on mineraalivesi, mitä eroa niissä nyt oikeastaan voi olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti