.

.

10/08/2013

Ihmetellyt pimeän tuloa

Lokakuun alkaessa ja ilmojen kylmetessä olen ensinnäkin ihmetellyt sitä miten kauan voi ihmisellä kestää nuhasta eroon pääseminen (tutkimukseni mukaan n. kuukauden, varsinkin jos lämpotilavaihtelut ovat suuret) ja toiseksi pohtinut ja pohtinut tulevaisuutta. Eihän se siitä pohtimisesta paremmaksi muutu, mutta onneksi on myos sitä kuuluisaa aikaa vielä toistaiseksi..

Viime aikoina olen..

- katsellut Titanicin turkiksi dubattuna (onhan nuo turkiksi dubatut aika kamalia, mutta leffa on edelleen niiiiin hyvä)
- katsellut melkoisen määrän 48 hours mystery ja Dateline-jaksoja youtubesta (murhamysteerit ovat minulle viihdettä)
- nauttinut myöhäissyksyn ensimmäisistä mandariineista
- juonut litrakaupalla vihreää teetä ilmojen kylmetessä (ja ikävöinyt kuumaa viinimarjamehua)
- palellut ulkona kaulahuivissa ja nahkatakissa ja ottanutkin esiin jo talvivaatteet, uusi pipo on hankinnassa
- käyttänyt kumisaappaita ja angora-villapaitaa kuin olisi pahimmat talvipakkaset meneillään (alimmillaan ulkona ollessani on ollut +9 astetta)
- opiskellut omaksi ilokseni ilmaisia online-kursseja alison.com sivustolla,  suorittaen Diploma in Health, Saksan kielen perusteet ja Immunologian perusteet-kurssit. (ja nyt aloitin Ihmisen Anatomia-kurssin, jossa luettavaa riittääkin, ja paljon muitakin mielenkiintoisia kursseja on sivusto täynnä, niin että en edes tiedä mitä aloittaa seuraavaksi!)
- ostanut 32 vuotiaalle O:lle pullon olutta, pistaasipähkinöitä ja kaksi leffaa synttärilahjaksi, koska en keksinyt muutakaan (mutta hän piti lahjoista kovasti, erityisesti leffoista (uusin Star Trek ja Ironman 3) joita ei onneksi ollut viela nähnyt)
- saanut vihdoin vastauksen maistraatista ja joutuu lähettämään vihkitodistuksen kopiot apostille-leiman kera uudelleen maistraattiin. (eli en ehdi hakemaan uutta lupaa ennen kuin se umpeutuu, kiva!)
- syönyt herkullisen ravintola-illallisen Kavacık:ssa muutaman turkkilaisen tuttavan kera, nauttien samalla Bosphorus-maisemista..


1 kommentti: