.

.

9/14/2013

Likaista peliä


Ilmeisesti Taksim ei ollut tarpeeksi. Protestit eivät ole hellittäneet ja nyt syyskuun alun kunniaksi protestoijat toiminnallaan, tällä kertaakokoontumalla Kadiköyn kaduille ja vaatimaan oikeutta viimeisimmälle uhrille, Ahmet Atakanin muistolle, on tuonut poliisit perässä Kadiköyyn. Tätä siis tapahtui jo muutama päivä sitten, mutta siihenkö se jää, onkin ihan eri asia. Nyt viikonloppuna saattaa olla taas aika jännät paikat että missä tapahtuu ja kuinka pahasti. Yleisesti ottaen protestithan oli laantuneet kesän aikana, mutta ne saattavat ihan hyvin jatkuakin, viikonloput ollen ehkä ne yleisimmät päivät viikossa kun otetaan oikein kunnolla yhteen.

Itse en ollut paikalla kun Kadiköyssä pahimmat kahakat saivat alkunsa, ja nyt tuntuu ihan hyvältä ettei asutakaan siellä enää (kop kop, kuka tietää missä seuraavan kerran kokoonnutaan kaduille, täällä naapurissahan on kans melkoisen lailla AKP-vastaista porukkaa..).

Näitä protestointi-uutisia ei oikein osaa muulla tavalla summata yhteen, kuin linkittämällä viime päivien uutisia:
(englanniksi)

Kadiköyn kahakat
Kadiköyn kahakat + video

Amnestyn kommentit kaasun käytöstä

Ahmet Atakan-uutisointi

Occupy Gezin facebook sivustot (päivittävät muuten jatkuvasti uutta informaatiota, näistä meikäläinen lukee viimeisimmät uutiset)

Ja viimeisimpänä mun henk.koht suosikkivideo:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti