.

.

8/21/2013

Tampereelta moro.

Reissun aikana vietimme aikaa Tampereella useita öitä, ja kaupunkia piti nähdä joka päivä niin paljon kuin mahdollista - eli niin paljon kuin se onnistuu jalan. Särkänniemen jätimme väliin, taidan olla itse liian vanha vuoristoratoihin ja muihin vatsansisältöä sekoittaviin laitteisiin. Itse en ole koskaan Treella asunut, mutta kaupunki on tullut tutuksi lukuisista shoppailureissuista ja siellä asuvien ystävien luona kyläilyistä.

Koska sisko oli meidän turistioppaana, hän vei meidät tietenkin kaupungin parhaaseen kuppilaan, Nordic.

Tampereen keskustaa..
Pyynikin näkötornista
Harald viikinkiravintolasta. O. maistoi ensimmäistä kertaa elämässään ruisleipää ja karhunlihaa.
Vohvelikahvila Tuomiokirkonkadulla (kyllä, kaikkea sai gluteenittomana. Itselläni vohveli omenahillolla ja kermavaahdolla)


O:n ensimmäinen kerta mustamakkaran kanssa. Söi puolet ja se oli enemmän kuin tarpeeksi. (samalla minä ja sisko nautimme höyrymakkarasta lisukkeiden kera, mmm..)

Dennis, pitsapaikka. Uunituoretta gluteenitonta pitsaa, aih..

Tampere on helposti kuljettava kaupunki, Hämeenkatu on kaupungin ydinkeskusta ja sen ympärillä on lähiöt ja järvet. Olisihan siellä enemmänkin voinut eri paikoissa käyskennellä, mutta ajoittaiset vesisateet ajoivat meidät vähän väliä sisätiloihin, ja toisaalta matka jatkui kotikaupunkiini.

1 kommentti:

  1. Onnittelut naimisiin menon johdosta ja onpa kivoja kuvia Suomesta! Olette tehneet kaikkea kivaa paikallista.

    VastaaPoista