.

.

8/20/2013

Pitää lähteä pois jotta voi tulla takaisin.

Viimein on se hetki, kun voi vain istua ja hengähtää. Häät menivät hauskasti, pienellä porukalla lähdimme syömään Kadıköyn Viktor Leviin ja ilta oli oikein miellyttävä. Painava hameenhelmakaan ei enää siinä vaiheessa menoa haitannut, kun sai istua ja jutella tuttujen kanssa samalla hyvästä ruoasta nauttien.  Nikahin aikana jaloissa oli sandaalit killerikoroilla ja ne vaihdoin illallista varten pitsisiin avokkaisiin. Päivää ennen häitä kävimme ottamassa hääkuvamme, kuvaajana toimi O:n isoveljen hääkuvaajanakin toiminut asiansa osaava nainen, joka sai meidät juoksemaan pitkin Göztepe parkia ja hulluttelemaan Modan rannikolla. Saas nähdä, millaisia niistä kuvista on tullut, niitä edelleen odottelemme. Muutama sata niitä hän taisi napsia, eli hommaa riittää että ne tulevat meille valmiina. Tänään sitten kävin konsulaatissa viemässä tarvittavat dokumentit, jotka sitten kuljetetaan Suomeen ja siellä vihdoista viimein avioliittomme rekisteröityy (toivottavasti pian). Ja jossain vaiheessa pitäisi ehtiä käymään jälleen Ankarassa, passi kaipaa uutta sukunimeä. Mutta vielä en aio siitä reissusta tuskastua..

Häitä seuraavana päivänä lähdimme 2 viikon Suomen matkallemme. Loman alku ja loppu vietimme Helsingissä ja keskivaiheilla lomaa kuljimme pienen kotikaupunkini ja Tampereen väliä. Reissu oli aika nostalginen ja hauska, paljon puuhaa riitti ja näkemistä, kuvia ja videoita otimme niin paljon että niitä latailimme aina kun nettiin pääsimme sosiaaliseen mediaan albumeittain. Ja me söimme, hyvä tavaton, me söimme. Makkara ja sinappi tulivat hyvin O;lle tutuksi, ja kaikki muukin grilliruoka. Ja kaikki ne ihanat gluteenittomat tuotteet, voi hyvänen aika, Suomessa loytää kyllä mitä vain gluteenittomana. Mitä vain. Syvä kateus. (Mutta ei hätiä, nimittäin salmiakkia ja suklaata ostin sen verran mukaan, että ei ihan heti pitäisi loppua ;))

Aloitetaan kuvien esittely Helsingistä, siellä kun olisi voinut kierrellä vaikka kuinka ja kauan, mutta aikaa ei ollut kun meillä oli jopa aikataulu tällä meidän lomallamme! Siis niinkin suomalaista menoa.. :)
  

 

Olisihan noita kuvia, mutta menee liioittelun puolelle laittaa kaikkea mahdollista. Helsinki on kyllä kiva kesäkaupunki, silloin joskus kun sinne muutin ajattelin että mitenköhän pikkukaupungin likka mahtaa pärjätä pääkaupungissa, kun on niin iso paikka. Sitten muutto Istanbuliin ja nyt käynti Helsingissä ja kas, sehän onkin aika pikkuruinen kylä :) Istanbuliin verrattuna tosin kaikki on pientä.

1 kommentti: