.

.

8/01/2013

1 häät ja hössötykset

Normikesäpäivä asuinalueellamme.. Joku päätti pistää pileet pystyyn tuossa naapurissa, sellainen lievä festaritunnelma iski, mutta en sentään lähtenyt esittäytymään ja mukaan joraamaan. Ei sillä että edes olisin nähnyt ketään joraamassa.

Baban puutarha on taas villiintynyt.

Kirsikkatomaatteja ja vihreitä paprikoita kasvaa parhaillaan, jonkun verran sai myös kasvatettua kurkkuakin. Näistä onkin sitten ihana tehdä salaatteja illallispöytään, kun maut ovat parempia kuin kaupasta ostetuista vihanneksista. Baba myös kasvatti melonia pienellä maatilkulla kerrostalomme takana. Makoisaa ja mehukasta.

Tänään pääsemme vihdoin parturiin, jossa hiukset leikataan nips naps lyhyeksi meikäläisellä (sellainen pixie look haussa, inspiraatiokuvana eräs Michelle Williamsin lyhyt tukkakuva) ja O:n scottish landlord-look saa kyytiä, pulisongit pois ja korvat esiin! Nykyiset hiukseni yltävät lähes hartioille ja ovat niiiiiin muutoksen tarpeessa ettei mitään järkeä.

Meillä on täällä tänään siivooja kuuraamassa talon puhtipuhtaaksi ja anne otti muutaman extrapäivän töistä vapaaksi ja on jo nyt ryhtynyt valmistamaan hääillallista, joka siis nautitaan huomenna vieraiden eli sukulaisten kesken. Eli, kaksi päivää kokkausta yhtä iltaa varten, sukulaiset tulevat Bursasta ja Balikesiristä, majoittuvat meille ja ovat lauantain vihkimiseen asti, jonka jälkeen jatkavat matkaa kotikaupunkeihinsa. Saas nähdä kuulkaa millainen kaoottinen tunnelma on tässä talossa, kun useat naispuoliset laittautuvat valmiiksi, 1 vessa ja vain muutama makuuhuone jossa rauha vaihtaa vaatteita, puhetta ja melskettä ja meikäläinen siinä kaiken keskellä pistää hääpukua päälle ja meikkaa itsensä valmiiksi ja varmaan toivoo kaikki kankkulan kaivoon, kun ei kerran saa edes rauhassa laittautua.

Tai sitten ei, ja kaikki menee ihan hyvin ilman turhia hössöttämisiä. (roflmao, sanoisi joku tämän kokenut turkissa tai jossain muussa maassa asuva, jossa anopit yleensä hössöttävät enemmän kuin itse morsian)

Eli mielenkiinnolla odotamme mitä tuleman pitää. Jo nyt hirvittää :)


3 kommenttia: