.

.

5/04/2013

Day 1

Porukat tulivat kolmen päivän lomalle Istanbuliin ja matkasuunnitelmia rukattiin sitä mukaa, kun ajatuksia siitä, mitä sitä sitten yhdessä tekisi, syntyi. Lopulta ensimmäisen päivän ohjelma oli aika selvä - käynniskelyä siellä täällä Euroopan puolella ja illalla kalaravintolassa kaksi perhettä viettivät herkullista illallista.


Lauantai oli lämmin päivä, ja lämpö yllätti lumisesta Suomesta tulleet perheenjäsenetkin. Sinä päivänä päätimme katsella paikkoja ja kävellä niin paljon kuin vain jaksoimme. Lopulta matkanteon reitti oli Taksimin aukio - Sultanahmet, eli parin tunnin kävelyreissu. Mikään järki ei kyllä ollut mennä lauantaina Sultanahmetiin, vaikka ajatus olikin nähdä moskeijaa tms.En vain ollut varautunut siihen ihmisjoukkoon, mutta olisihan se pitänyt tietää..

Olisin ladannut lisää kuvia ja kirjoittanut muuta, mutta bloggeri ei nyt jostan syystä ole toiminut muutamaan päivään, vai onko se sitten meikäläisen vanha läppäri mikä ei jaksa toimia, joten koitetaan päivittää kertomuksia (toivon mukaan) seuraavaan postaukseen.

1 kommentti:

  1. Lauantai oli kyllä aikamoinen päivä, kunnon turistikierros ja elämäni pisin illallinen siihen päälle :)

    VastaaPoista