.

.

3/11/2013

Pidot

Luultavasti siksi, että isoveikka vaimonsa kanssa palasivat lyhyeltä Euroopan matkalta, luultavasti toisaalta siksi että oli sunnuntai ja päivä rentoutumisen, söimme me hyvin ja runsaasti. Anne valmisti ruokaa tuntikaupalla, ja siitä nautittiin kiireettömästi.
Reissulaiset toivat tuliaiksi viiniä, tummaa suklaata ja hauskat unkarilaiset pullonavaajat. Tässä porukassa kelpaa syödä, kun ruokavammainenkin saa ruokaa kupunsa täyteen ;) Menu sisälsi mm. valkosipulista parsakaalia, kotitekoisia ranskalaisia tomaatti-munakoiso-kastikkeessa,  munakoisosalaattia (se on i h a n a a), jugurtti-majoneesi-valkosipuli-kastikkeella kuorrutettua punakaalia, oliiveja, köftejä, juustoja ja pastirmaa (eli suolattua ja kuivattua naudanlihaa). Jälkimmäinen ei ole minun suosikkiani, mutta miesväki näyttää pitävän siitä kovasti.

Ruoan jälkeen katsoimme elokuvan Argo. Leffa oli ihan mukavan jännästi tehty, loppu hyvin kaikki hyvin-menetelmällä. Jos löydän kirjan, niin ehkä ostan. Toinen leffa joka olisi ehkä mukava nähdä, on Life of Pi. Traileri ainakin näyttää mielenkiintoiselta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti