.

.

3/18/2013

Paras alku viikolle

Maanantaina minä menin, Kadıköytä tapaamaan. Se päivä oli iloinen, vaan, nyt se on jo myöhäinen..
Minä päätin lähteä aamupalan jälkeen (iltapäivällä se olikin vasta..köh) Kadıköyhin ja siellä pari tuntia pyöriskeltyäni ja halppisostoksia tehtyäni soitin O:lle että josko hän tulisi suoraan töistä sinne. Niin hän tuli ja menimme syömään ja muuten vain iltaa istumaan kaikessa rauhassa. Oli kyllä varsin mukavaa, ei muuta tuosta paikasta voi sanoa.Söimme My Chefissä lähes perinteisen setin, ja istuimme ulkona, sillä heillä oli lämmittimet ulkopöytien yläpuolella. Syödessä tuli jopa niin lämmin että O. strippasi itsensä t-paitasilleen, vaikka muutenhan asteet olivat jossain +8 paikkeilla. Eli aika viileää keliä on nyt pitänyt taasen.. (mur).


Vaikka oli suht kylmää ulkona, mieleni halusi Madon jätskiä, joten köpöttelimme sinne täysine vatsoinemme ja takaisin taksitolpille jäätelöpalloja suihimme kauhotessa. Naureskelimme että olemme varmaan aika näky, syömässä jäätelöä ulkona viileässä, maaliskuun puolivälissä. Illan kohokohta taisikin olla kuuma suihku kotona.. :)

2 kommenttia:

  1. Kylla on varmaan turkkilaiset vilkuilleet silla jaatelön syönti kylmalla on hulluutta, tulee heti kipeaksi ;)

    VastaaPoista
  2. Heheh, noh, itse asiassa päivää ennen minulla oli jo kurkku käheänä, joten eipä tuo jäätelö ainakaan tilannetta parantanut ;) mutta enpä usko että jätskistä maaliskuussa voi kipeäksi tulla.. (vai voiko?)

    VastaaPoista