.

.

3/01/2013

Omat huvit

Perjantai-ilta ja hetken päähänpistos - Capitol.
Minulla oli hajonnut pari vyötä, joten päätin lähteä kokeilemaan onneani niiden suhteen. 22 liiraa kahdesta Pieces:in vyöstä, aika hyvä löytö Boynerista, jonne poikkesin ihan vain ostamaan vihdoin tuon BB-kasvovoiteen (uteliaisuuttani, onhan sekin pakko nyt testata, kun on niin paljon siitä kohkattu). Tällä  kertaa olin etevä ja suorastaan rynnistin kosmetiikka-kojujen ohitse voide käsissäni suoraan kassalle, jotta kukaan ei päässyt kyselemään että mitä saisi olla..  Oli muuten muitakin Pieces-tuotteita alennuksessa Boynerissa. korua ja huivia, mutta ne eivät olleet niin tärkeitä ostoksia, turhuutta tulee ostettua muutenkin liikaa.

Poikkesin samalla ostosmatkalla D&R:ssa, kokeilin josko olisin löytänyt erästä kirjaa, joka olisi ollut jatko-osa eräälle lukemalleni kirjalle, mutta löytyi (ehkä?) vieläkin parempaa: Hunger games. Kirjaa on ylistetty ja leffakin on tehty, jota en ole nähnyt. Ja ehkä kirjan luettuani en halua nähdäkään, sillä kirjat ovat aina parempia kuin niistä tehdyt leffat. Jos jopa Stephen King ylistää tätä kirjaa, on sen oltava hyvä. King on jännärien kuningas sentään. Katsotaan, josko kirja lunastaa odotukset..

Uusi patja on ihana, pehmeä ja hyvä selälle. Uusi sänkymme saapui tällä viikolla ja nyt kaikki on taas hyvin valtakunnassa. Sänky on kevyt nostaa ja sen alaosa on loistava säilytystila, jonka ajattelinkin seuraavaksi organisoida. Sen sijaan että tavarat pidettäisiin vaatekaapin päällä, on ne ehkä kuitenkin parempi laittaa sängyn alle piiloon.. Se olkoon viikonlopun projekti.
Ja oli vihdoin aurinkoinen päiväkin tänään! Niitä lisää nyt, kevät on jo kulman takana.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on tuollainen sänkysysteemi ja se on niin hyvä, että olen aikeissa raahata sen Suomeen, mikäli suinkin onnistuu..

    VastaaPoista
  2. tuo on kyllä ihan kätsy säilytys-systeemi, kaikkea mahtuu ja saa sen turhan roinan pois silmien edestä :)

    VastaaPoista