.

.

2/16/2013

Uutta ja mukavaa

Vuoden ensimmäinen (ja toivottavasti ainoa) iso ostos on tehty. Valitellessamme molemmat kroonista selkäsärkyä, ja huomattuamme sen johtuvan huonosta patjasta, päätimme lähteä ostamaan uutta. Samalla tuli kuitenkin ostettua kokonainen sänky ja pari tyynyä. Anne lähti ostoksille mukaan, sillä liike sijaitsi hänen työpaikkansa lähellä ja hän halusi osallistua hinnasta tinkaamiseen. Vaikka hintaa ostoksille tulikin melkoisesti, niin on se sen arvoista - nyt ainakin voimme nukkua hyvin ja levollisesti ja toivon mukaan paljon mukavammin.

Tietenkin piti kokeilla patjojen pehmeyttä ja mukavuutta..


..koska oli ollut sateinen päivä, kumpparit jalassa vain sängylle rotkottamaan.Päädyimme lopulta tämän nimiseen sänkyyn (vai olikohan se vain patjan nimi), Rose. Se tuntui mukavan phemeältä ja toivon mukaan saamme rauhalliset yöunet pitkästä aikaa uudella patjalla. Melkein pari viikkoa pitää odotella sängyn saapumista, patjan saamme jo ensi viikolla. Uudet tyynyt otimme käyttöön heti samana iltana, pää suorastaan tuntui vajoavan tyynyyn, niin pehmeiltä ne tuntuivat.

Palkitsimme ostoksemme My Chef illallisella kolmenkesken. Istuimme ulkona, vaikka sää oli sateinen ja kylmä. Mutta ruoka se vain maistuu yhtä hyvältä, syödään se sitten ulkona tai sisällä.

2 kommenttia:

  1. Nyt saa jo taaltakin kunnon pehmeita ja vartaloa myötailevia patjoja. Tempur on tosi hyva, mutta kallis. Visko myös. Meilla oli hiukan liian kova patja minun selalleni, vaikkei sekaan "ortopedik" ollut, niin ostin siihen paksun visko-petarin. Nyt on tosi hyva nukkua.
    Onnea tuolle aivan ihanalle sangylle.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän noita erikoispatjoja löytyy ja oikein ergonomisesti mukaviakin, mutta rahaa täytyy laittaa sitten niihin melkoisesti.. Mutta hyvästä sängystä/patjasta ei kannata tinkiä, sen verran arvostan hyviä yöunia.. :)

    VastaaPoista