.

.

2/24/2013

Potato master

.
 
 

Uutta takkia on tullut käytettyä, vaikka se pistääkin ihmisvilinässä silmään, porukka kun tuppaa käyttämään tummia värejä talvivaatteissaan. Onneksi tumma tukka hämää sen verran, että eivät ihan ensi vilkaisulla usko meikäläistä ulkomaalaiseksi ;)

Tammikuussa tuli lunta kuin saavista, ja hetken näkymät näyttivätkin ihan tutulta. Sitten muutaman päivän päästä kaikki lumet sulivat ja oli kuin kevät olisi saman tien alkanut. Tällaisia nämä talvet täällä Turkissa, talvi  (eli kylmä) alkaa kun asteet ovat +5 hujakoilla. Jos ollaan nollassa niin ihmiset valittavat kun on kylmä. Jos mennään alle nollan, autot eivät käynnisty. Ja kaupunki on kaaoksessa. Mutta sellaiset päivät ovat vähäisiä, onneksi. (ei ole ikävä Suomen pakkasasteita, ei..)

Meikäläinen teki pitkästä aikaa uuniperunoita ja kun kaikki olivat niitä maistaneet, totesivat minun pottuni olevan maukkaita ja toivoivat minun valmistavan niitä useamminkin. Kaikki pitivät niistä kovasti ja utelivat miten minä ne oikein tein. Täten olen uudelta titteliltäni Perunamestari.

1 kommentti: