.

.

1/04/2013

On se.

.


On se talvi. Ihan jopa hava durumu-sivuston mukaan. Tässä viime päivinä ollaan oltu reilusti nollan yläpuolella, vaikkakin tiukasti talvivermeisiin varustautuneena, mutta näköjään tulossa on jälleen lunta. Jos siis on sääennustetta uskominen.

Täällähän oli valtava lumimyräkkä muutama viikko sitten, ennen joulua, joka oli aivan tajuton. Sitä kesti koko päivän, varmasti yli 12 tuntia, lunta tuli taukoamatta. Kaupunki oli kaaoksessa, liikenneruuhkat olivat aivan uskomattomat ja näin jopa ihmisiä kävelevän pääteillä hyläten autonsa tien sivuille. Kukaan ei päässyt minnekään, millään tavalla. Ainoa julkisen liikenteen väline joka toimi oli metrobussi, jota lopulta päädyin käyttämään. Jos lunta vielä tulee tänä talvena, toivon totisesti ettemme joudu läpikäymään samanlaista myräkkää. Kerran vuodessa taitaa olla ihan tarpeeksi :)

2 kommenttia:

  1. Minä elättelen toiveita, että kun tarpeeksi toivon ja en ole huomaavinaankaan tuollaisia säätiedotteita, ne lakkaavat olemasta. Ei lunta, please. Minun pitäisi viikon päästä ajaa Bulgariaan....

    VastaaPoista
  2. No tulihan sita, alkoi kunnon myrakalla, mutta ei niin pahalta nayta kuin viimeksi kun lunta satoi :)

    VastaaPoista