.

.

1/27/2013

Give me a reason.

Alennusmyynnit - syy lähteä shoppailemaan. Uteliaisuuttani lähinnä lähdin katselemaan, onko mitään sellaista mitä kaapista puuttuu. Ihan mitä tahansa rotkuja ei kannata aleistakaan ostaa, sen takia vain että hinta on huokea, vaan mielestäni kannattaa ostaa sellaista ajatonta ja simppeliä ja helposti mätsättävää ja ennen kaikkea sellaista jota tulee pidettyä. Minulla oli jo pitkään ongelmana keksiä päällepantavaa erilaisiin tilaisuuksiin, käydessä ulkona syömässä jne, astetta juhlavampaa mutta ei kuitenkaan mitään over-the-top-juttuja.

Kun näin tämän "puuterin"värisen viskoosiunelman Mangon ikkunassa käänsin kannat siihen suuntaan ja taistelin viimeisestä koosta muiden asiakkaiden kanssa. Kun paitaa tiiviisti katsellut nainen ei sitä kuitenkaan halunnut ottaa, (luultavasti siksi että minä mulkoilin häntä metrin päästä) minä riuhtaisin sen käsiini ja kiikutin sovituskoppiin. Ja ihastuin. Se on niiiiiin ihana. (hinnasta -70%.)Samalla reissulla silmiini pisti tämä hyvin suosituksi vaatteeksi osoittautunut "hörhelö"kauluksellinen hihaton. Tämä vain sattuu olemaan kokoa S, mutta ihan hyvin se näköjään päälle sopii! Tätä paitaa tuli jo käytettyäkin, taannoisessa pianokonsertissa. Eli menee kesällä sellaisenaan, ja talvella pitkähihaiseen yhdistettynä. (tämäkin -70%.)
Tämä löytyi kerran H&M:n kevätsesongin puolelta, joten se ei tainnut olla alennuksessa, mutta hinta ei muistaakseni ollut päätä puistattava, joten päädyin ottamaan sen. Tällaisenaan se ei juurikaan juhlava ole, mutta tulee olemaan monikäyttöinen kesällä ja neuleiden kanssa kylmempinä vuodenaikoina.
Tänään on konsertti Altunizaden kültür merkez:ssä, jossa baba laulaa kuorossa turkkilaisia sävelmiä. Puuterinvärinen paita tulee siis käyttöön tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti