.

.

12/07/2012

Hikan aiheuttajatKadıköyssä olemme käyneet useasti Kimyonissa syömässä kepsua. Viihteellä käynnin jälkeen sapuskat maistuvat vielä paremmalta. Nuo jalopenot (?) ovat aika ärhäköitä ja O:n kanssa aina kisaillaan kuinka monta pystymme syömään niitä ennen kuin suuta alkaa polttamaan liikaa. 4-5 on ihan tarpeeksi, sitten pitää jo huuuhdella suuta virvoitusjuomalla. Ja O. saa hikan, joka kerta.

Virvoitusjuomista puheen ollen. Sen jälkeen kun vihdoin pääsin eroon kokisaddiktiostani - join puolen litran light/zero kokiksen joka päivä muutaman vuoden ajan - ei virvoitusjuomat ole oikein maistuneet. En suostu enää juomaan lightia, (aspartaamia) ja sokerilimut taas saavat meikäläisen insuliinin kohoamaan taivaisiin. Schweppes on ihan jees, mutta ei sitäkään lasia enempää alas mene. Sprite on varmaan ainoa jota voin juoda, mutta ei sitäkään paljoa. Eivät ne enää vain maistu yhtä hyviltä kuin ennen. Ja niin se varmaan on parempikin. Mitä minun ehdottomasti "tarvitsee" saada päivittäin on mineraalivesi. Sitä voin juoda 4 pikkupulloa helposti, joka päivä. Eikä tule juotua turhaa sokeria.

Tuli myös eilen käytyä Kadıköyssä, kun eräs turkkilainen kaveri Ö. järjesti synttäri/läksiäis-bileet Kargassa. Siellä tapasin myös erään toisen turkkilaisen tuttavan ja juttua riitti. Ö. on lähdössä Romaniaan, ja epäilee kovasti palaavansa enää Turkkiin. Sääli, sillä hän on siten jo kolmas hyvä tuttavani jonka olen Istanbulissa tavannut, ja joka on lähtenyt. Kesällä eräs britti lähti takaisin Englantiin ja alkusyksystä kanadalaistuttava muutti Australiaan. Kaikki tuntuvat lähtevän muualle ja minä jään tänne. Se toisaalta aiheuttaa pienen kateuden, he alkavat jotain uutta ja vaihtavat maisemaa, siinä missä minun päivät kuluvat suht samalla kaavalla. Tosin, ei sen tarvitse olla niin, ja itsehän voin vaikuttaa siihen mitä teen ja missä. Elämme joka tapauksessa jänniä aikoja, O:lle saattaa olla tulossa todella iso muutos hänen työhönsä ja nyt elämme ja olemme sormet ja käsivarret ristissä toivomassa että kaikki menee putkeen. Saa nähdä, miten äijän käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti