.

.

12/21/2012

For me and myself

Pari ennenaikaista "joululahjaa"..Pikkusisko lahjoitti talvitakkinsa mulle ja tulihan se postissa vaikka ensin hieman pelkäsin että se jää jonnekin matkan varrelle.. Aika joulumuori-takki tuo, kirkkaanpunainen, mutta ei hassumpi päällä :)

Tukka sai muodonmuutoksen, jota olinkin jo odottanut jonkin aikaa. Parturi jossa kävin on leikannut hiukseni pari kertaa aiemminkin ja tyyppi on todella hyvä työssään, joten halusin jälleen samaan paikkaan. Tukka lyheni, ja väri on aavistuksen tummempi kuin kuvassa, ja just pööfekt. Tumma tukkaa tuntuu ehkä enemmän omimmalta kuin vaalea. Ja se kuulemma saa silmäni näyttämään entistä sinisemmiltä. Anyway, minä tykkään :)

2 kommenttia:

  1. hieno on uusi tukka. mä olin sen vaalean fani kyllä, se on täällä tummien joukossa niin virkistävä ja jotenkin raikas. mutta pääasia et itse olet tyytyväinen ja koet omaksi :)

    VastaaPoista
  2. No juu, lähes kaikki on sanonut että kyllä se vaalea oli parempi. Ehkä se vain turkkilaisten silmään näyttää paremmalta, varsinkin tällainen hyvin epäturkkilainen naamataulu vielä niin.. :D Mut nyt jonkin aikaa tummalla, pitkästä aikaa.

    VastaaPoista