.

.

12/30/2012

Dig out your wellies.Tein mitä piti. Sateisten ja räntäisten päivien vuoksi en enää jaksanut talvikenkiä jotka eivät pidä vettä ja se fiilis, kun sukat ovat läpimärät, on niin.. rapakosta.  Ostin ensimmäiset kumisaappaani vuosikausiin. Ne ovat tuikitavalliset, pienellä yksityiskohdalla varustettuna, jotka sitten varmasti pitävät jalat kuivina! Boynerista, hintaa 49 TL. Samalla vaivalla kävin tekemässä pientä täydennystä minimalistiseen meikkivarastooni, Boynerista nekin.

Annen kanssa leivoimme yksi päivä appelsiinitiikerikakkua, tai no, minä lähinnä vain hämmensin taikinaa ja lisäsin kaakaojauhetta omaan kakkuuni, kun hän valmisti toisen kakun tavallisista jauhoista. En ollut syönyt kuivakakkua aikoihin ja höyryävän kuuman teen kanssa se olikin vallan loistavaa. Reseptin unohdin kysyä, mutta näytti niin helpolta että varmasti teen joskus samaa tai hieman eri muunnoksin. Vanhaa kunnon tiikerikakkua olikin ikävä.

Flunssakin alkaa olemaan muisto vain, muutaman päivän ajan nukuin n. 15 tuntia, ensin yöllä kellon ympäri ja sitten vielä iltapäivänokoset. Kyllä osasikin väsyttää! Eikä ihme. Nyt ainoa päänsärky on lohkeileva yskä, mutta sen uskon häviävän parin päivän sisällä. Let's hope so..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti