.

.

11/28/2012

Neroa etsimässä

.Olen lukenut  jo molemmat Nick Hornby:n kirjat, tämän ollessa se parempi. Haluan lukea lisää! Tämä tyyppihän on nero! Hänen kirjoitustyylinsä ei ole turhan koukeroista ja tekemällä tehtyä, vaan hyvin suorapuheista ja ironista. Taitaa vain olla niin että täältä päin palloa on turha yrittää etsiä kyseisen miehen opuksia, tai eipä ole vielä silmään pistänyt.. 

Mielenkiinnolla odotan, tuleeko tänä talvena lunta vai ei. Olisihan se ihan hauskaa, sopivissa määrin, sillä musta talvi ei houkuta yhtään. Musta, kylmä, viimainen, kylmä, talvi..

Tuli ostettua uudet piilolinssitkin jälleen. Täällä piilareiden tilaus on ällistyttävän nopeaa. Kadıköyssä ollessamme kävin aina samassa optiikkoliikkeessä, mutta nyt ei viitsi sinne asti lähteä vain uusien linssien vuoksi. Joten suuntasimme O:n kanssa (juu, tarvitsen vieläkin häntä tulkkaamaan tarvittaessa) viime perjantaina Capitolin Keskin Optik-nimiseen liikkeeseen. Heillä ei ollut kyseisiä miinuksia, mutta totesivat että tilaavat niin nopeasti kun ehtivät. Valittelivat, että joudun odottelemaan viikonlopun yli maanantaihin. Minä äimistelin suureen ääneen että jaa miten odottelemaan, Suomessa piilareita ei saa kuin vasta kahden viikon odottelun jälkeen! Täällä ne tulee perille parissa päivässä! Uskomattoman nopeaa toimintaa. Noh, annoin "tuntomerkit" vanhoista pakkauksistani ja jo seuraavana päivänä O. sai tekstiviestin liikkeestä -  olivat piilarit jo tulleet. Lauantaina! Minä lähdin niitä sitten sieltä hakemaan itsekseni, kun paikka kerran tuossa "kulman takana" sijaitsee. Eli odotin vajaan vuorokauden. Sain haluamani tuotteen. Olen yhä ällistynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti