.

.

11/24/2012

?

Miten jatkaa kuvien lataamista bloggeriin, kun lataamisen aikana tulee viesti että tallennustila on loppunut ja 1 gigan kiintiöstä 100% on jo käytössä? En halua ostaa tilaa, joten mitäs nyt. Poistin vanhoja tekstejä, kun ajattelin että ne ovat sitä tilaa viemässä, mutta eivät näköjään olekaan. No huoh.
Miten te muut bloggerin kanssa asian hoitelitte?

10 kommenttia:

 1. Itse ostin lisätilaa. Maksaa vain n 6.00 Euroa per vuosi, joten ei räjäytä pankkia.

  VastaaPoista
 2. Auttaisi jos pienennät kuvia,joita olet jo laittanut.Olet varmaan laittanut niitä tänne aika isona.Minä aina pienennän kuvat jotka laitan blogiin.

  VastaaPoista
 3. No mà vaan kylmàsti avasin uuden blogin....Kuitenkaan se uuden blogin avaaminen "samalla kàyttàjàllekààn" ei onnistunut, koska se kuvatila oli tàynnà. Netissà on kyllà jotain kuvakansiojuttuja josta voisit ottaa niità kuvia vain sillà kuvakoodilla (kuten otat youtubestakin videon), jolloin sitten ei veisi tilaa, mutta onhan se hieman vaivalloista....tai ties vaikka siihenkin tottuis. Toivottavasti keksit jonkun mieleisen tavan nyt kuinka toimia :D

  VastaaPoista
 4. kuvat ne tilaa vie, lataat bloggeriin ehkä kuvat alkuperäisessä koossaan mikä ei ole hyvä idea. silti outoa että olis jo tila loppunu...

  blogger images are stored in picasa, u can log in there are delete unnecessary stuff. jaha, nyt vaihdoin englantiin, sekoilen täällä. anyway, sait idean! facebookkaa huomenna jos tarvit lisää apua.

  VastaaPoista
 5. vielä; mulla on ollu blogi vuodesta 2006 tms ja kun nyt katsoin picasaa niin se sanoo et
  You are currently using 5 MB (0.56%) of your 1024 MB... mulla on satoja kuvia mut ne on pieniä. teksti ei vielä oikeesti *yhtään* tilaa.

  VastaaPoista
 6. No kiitoksia! :) Ajattelin että joko ostan sitä lisätilaa tai sitten avaan uuden blogin, uudella käyttäjätunnuksella. Mä tiedän että noi kuvat on isoja, mutta tykkään enemmän niistä isoina kuin pieninä, joista ei saa mitään selvää. Ja oon huomannut myös senkin, että jos vain kirjottelen ilman kuvia, niin bloggeri ei sano mitään. Mut jos yhdenkin kuvan yritän vielä ladata niin heti ilmoittaa että on täynnä. Vai pitääkö niitä kuvia sitten alkaa pienentään, mur. Ne ei vaan näytä niin hyvältä ja sitten niitä joutuu klikkaan isoks jotta ne näkee selvemmin. Tai ehkä mä en vaan halua luopua totutusta tavasta ;)

  VastaaPoista
 7. Sattumalta selailin yhtä blogia missä tais olla samanlainen probleema ja näin se oli ratkaistu:

  "Mä muuten ratkaisin kuvaongelman siten, että tein vaan uuden kirjoittajan tälle blogille jolloin sain kokonaan tyhjän kuvatilan!"

  Asiasta en sen tarkemmin tiedä mitään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ma toimin samoin, etta loin uuden gmail-tilin, jonka lisasin kirjoittajaksi blogille (eli annoin taydet oikeudet Bloggerissa).

   Poista
 8. Karoliina, ja nain minakin paatin sitten toimia. Helpompaa :)

  VastaaPoista