.

.

10/05/2012

Värivalintaa

O.n synttäreiden kunniaksi emme lähteneet minnekään juhlimaan, mutta lahjan toki ostin. Hän oli sitä itse ensin katsellut liikkeessä, mukana ollessani, mutta hinnan oltua kovin korkea, päätimme jättää ostamatta. Laitoin kuitenkin korvamerkin sille ja ostin sen päivää ennen synttäriä.


Olkalaukku, melko tilava sellainen, Dockers'lta. Ensin ajattelin ostaa tummemman sävyisen, mutta koska tämä hiekan värinen oli juuri se, johon O. kiinnitti huomionsa, päättelin sen sitten olevan SE. Ja olihan se. Oli nimittäin lahjaansa oikein tyytyväinen.
Juhlinnat jäivät väliin O.n flunssan ja pitkien työpäivien vuoksi. Kun hän alkoi paranemaan, minä sain flunssan vuorostani.. Oi mitä riemua.

Jotakin itselleni ostettua vuorostaan..

Ay caramba, miten kellertävät värit!! Olen tutustunut kamerani monenlaisiin asetuksiin, mutta ilmeisesti sisätiloissa valaisimen turvin kuvatuissa olosuhteissa ei voi muuta saadakaan, kuin keltaista kuvaa. Pitäisikö kuvat ottaa aina luonnonvalossa, jotta niistä tulisi hyviä? Ja tämä kuva oli se vähiten kellertynyt..

Panic-kirja on juuri luettavana, iltalukemisen vuoteessa = parasta ;) Jännäriä olinkin vailla, joten sitä tulee ahmittua sivukaupalla ennen kuin malttaa laittaa käsistään. The loss of Leon Meed oli mielettömän hyvä, yllättävä ja erilainen. Muutamat noista kirjoista tuli luettua lomareissulla, O my darling tuli luettua muutamassa yössä, se oli nopealukuinen se. Little giant of Aberdeen county oli ihana, ihana, ihana, surullinen mutta jotenkin melankolisen kaunis tarina.

2 kommenttia:

  1. Kai kaikissa kameroissa on white balance, joko valmiita asetuksia tai manuaalinen säätö? Pakko olla! Kieltäydyn uskomasta ettei ole :)

    VastaaPoista
  2. Noh, kameran asetuksista en sitä ole löytänyt (joo olen blondi) ja manuaali on turkin kielellä :D ehkä kandeis googlata jotta vois löytää avun vikaan.

    VastaaPoista