.

.

10/28/2012

Pitkästä aikaa :: Taksim

Lauantaina kotona möllöttämisen sijaan lähdin hakemaan O:ta töistä ja sieltä alkuperäinen suunnitelma oli ensin kuljeskella täpötäydellä Istiklal kadulla ja sen jälkeen lähteä syömään Panoon. Little did we know..


Minä tietenkin varustauduin kameralla, en ollut pitkään aikaan käynyt Taksimissa ja se kaupunginosa aiheuttaa minussa aina pakonomaista turisti-syndroomaa, johon kuuluu neuroottinen kuvien ottaminen, jopa ahtaissa pikkukujissa, joissa ei kannattaisi jäädä blokkaamaan jatkuvaa ihmistulvaa.


Taksim + lauantai + bayram = Tungos.

Uteliaisuutta kuljeskelimme hetken pikkukujaa pitkin, tarkoituksena löytää jotakin..

..mutta emme löytäneet mitä halusimme. Joten jatkoimme matkaa.

Kävimme Sahikassa yhdellä..
..josta oli sitten tarkoitus jatkaa Panoon. Mutta kun lähdimme paikan päälle, emme löytäneetkään sitä! kävelimme ja ihmettelimme että mitä on tapahtunut, ja kysyimme joltakin baarin omistajalta, onko heillä tietoa asiasta. He totesivat että meidän suosikkiravintolamme on suljettu joksikin aikaa, syytä emme tiedä. Emme olleet uskoa korviamme, olimme odottaneet koko päivän herkullista juustolautasta ja maukkaita pihvejä ja nyt emme saisikaan nauttia siitä..! 

Joten, hetken pohdinnan jälkeen päätimme seuraavaksi parempaan paikkaan: My Chef, Kadiköy. Joten jalkasimme Karaköyyn, josta otimme paatin Kadiköyyn josta kävelimme ravintolaan. Jossa saimme viimeisen vapaan pöydän ravintolan edustalta. Ja ne maittavat pihvitkin.


Mexican pihvit pestokastikkeella, pottuja ja rehuja. Oi oi.
. Ja olipa meillä molemmilla Kadiköy-ikävä, siellä oli mukava käydä, varsinkin iltaisin kun se on elämää ja vilinää täynnä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti