.

.

9/17/2012

Excuse me, ma'am..

..tapasin Istanbulissa vierailevan ihastuttavan pirteän ruotsalaisnaisen, jota voisi ulkonäön puolesta kutsua tytöksi mutta iän puolesta (34 v.) naiseksi, yhteisen tuttavamme kautta ja järjestimme illanvieton Kadiköyssä pari päivää ennen hänen paluulähtöään. Seuraamme liittyi O:n pikkuveli ja O:n tatuoija, johon ruotsalaisnainen selkeästi ihastui.. Söpöä ;)


.. käytyäni eräs päivä Fenerbahcen Migrossa (vai kirjoitetaanko se Migroksessa? en tiedä) ja marssittuani jo hyvän sata metriä kotia päin, tajusin että olin hukannut neuletakkini, joka oli laukun päällä mukanani keikkunut. Ehdin jo kirota, että täytyy lähteä jäljittämään sitä, luultavimmin kaupasta, ja käännyin alistuneesti paluumatkaa varten, kun näin kaupan työntekijän juoksevan perässäni neuletakkini käsissään, ja hengästyneesti huuteli 'Pardon! Pardon! Hanimefendi!' (Anteeksi, ROUVA) Nauraa käkätin tilanteelle, tyyppi juoksi läkähtyneenä paitaani käsissään kuin riepua heilutellen. Niin.. eihän tämäkään ole hauskaa näin retrospektiivisesti ajatellen, mutta tilannekomikkana kyllä ;)

.. olen hissukseen käynyt läpi vuoden aikana kertyneitä tavaroita/vaatteita/kenkiä yms ja käynyt jälleen ankaran keskustelun itseni kanssa siitä, mitä kannattaa heittää pois ja mitä voi vielä käyttää. Olen aika hyvä heittämään tavaraa pois, jos vaikuttaa siltä, että sitä ei tule kovin paljoa käytettyä. Miksi pantata, kun voi poistaa. Tämä tosin ei tarkoita sitä, että kaiken sen tavara/yms määrän tilalle hankkisin aina jotain uutta. En oikeastikaan edes pidä kovin paljon suuresta tavaramäärästä ympärilläni. Olen jollain tapaa minimalisti. Vaatteitakin tuntuu olevan ihan tarpeeksi, vaikka aina välillä joku pikkuostos tuleekin tehtyä, mutta ehdottomasti tulen nykyään toimeen paljon vähemmällä vaatemäärällä kuin pari vuotta sitten.Tavaran poisheittäminen on hyvinkin terapeuttista. Kyllästyin katselemaan jämälankakeriäni ja kutosin kahdet värikkäät raitasukat, jotta pääsin eroon langoistakin :)


..taidamme vieläkin nauttia lämpimistä kesäpäivistä täällä, täksikin viikoksi luvataan yli +25, iltaisin tosin jo tuntuu ehdottomasti viileältä, joten pitkähihaista tarvitaan,  mutta päiväsaikaan auringossa t-paita on ehdottomasti tarpeeksi. Kylläpä syksy saapuu hitaasti! Luulin jo jossain vaiheessa että nytkö se saapui, kun asteet tippuivat nopeasti, mutta ei se siltä vielä tunnu.. O. odottaa jo kovasti talvea ja mahdollista lunta, minä vain himoan jo uusia neuletakkejani käyttöön, jotka ovat vain hieman turhan lämpimiä toistaiseksi.
.. minua luultiin yksi päivä alle 25 vuotiaaksi. :) Olin aika pollea .. hetken, kunnes sitten paljastin oikean ikäni. Huoh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti