.

.

9/22/2012

Day 1: Confusion

Muutama tunti siinä vierähti kun muuttoautoa lastattiin. Hieman nopeammalla temmolla saimme tavarat kannettua sisälle, mutta aikaa siinäkin meni. Annen valmistaman illallisen jälkeen kokosimme vuoteemme, jotta edes saisimme jotain tehtyä. Unentuloa ei muuten tarvinnut kauaa odottaa kaiken sen puuhan jälkeen.

Lähdimme aikoinaan tästä asunnosta puolta pienemmällä tavaramäärällä, nyt ongelmana onkin se, mihin kaiken tämän rojun laitamme. Tavaraa on jopa parvekkeella. Kun sitten vihdoin vaatekaappi oli valmis (palasiksi sekin piti laittaa) ja minä lastasin sen takaisin täyteen kuteita, niin aika raa'alla otteella karsin joukosta sellaisia, joita en ollut pitkään aikaan käyttänyt. Siinä meni muutamat housut ja paidat yms vielä veks, vaikka olinkin jo tehnyt karsintaa ennen muuttoa. Joka autuaan kerta sitä ihmettelee, tarvitseeko sitä ihminen kaikkea tätä tavaramäärää. Olohuone on edelleenkin kaaoksen vallassa, makuuhuoneemme näyttää jo paremmalta, siivottuani ja järjesteltyäni sitä muutaman tunnin. 

Lauantai-aamuna aikomuksena oli tietenkin valmistaa aamupalaa itselleni. Baba meinasi jo tehdä sen, mutta totesin että enköhän itsekin pysty, sama setti kuin aiemminkin. Ongelma oli, että en meinannut löytää kanamunia, ah katsos jääkaapisssa (mitä ne siellä tekevät?), paistinpannua, voipurkkia, haarukkaa, kuorintaveistä etc.. ihan mitä vaan. Tuntui oudolta ja vieraalta. 

Eiköhän se tästä.

1 kommentti:

  1. Merhaba! Tämä on siis niin cok komik koko tarina kurvineen :D Ja tuttua kaikille. Kaikki romu ja roina lienee löytänyt paikkansa - jostakin. Tai aina ehkä on jotakin ters pers.

    VastaaPoista