.

.

9/15/2012

Cheer me up
O. piristi eräänä päivänä työpäivänsä päätteeksi. Eräs asiakkaistaan oli jostain syystä jättänyt kuusi (6) kappaletta H&M:n lahjakortteja jälkeensä ja koska O. muisti meikäläisen fanittavan kyseistä putiikkia, hän toi ne minulle! Jos ei edelliselle omistajalle kelvannut, niin meikälle kyllä :D Jokainen kortti oli arvoltaan 10 liiraa, ja kyllähän sitä nyt melkein mitä vain löytää 60 liiralla.

Lähdinkin sitten melkein samalla seisomalla Sapphireen uudelle tutkimusretkelle, eli heti seuraavana päivänä.
Olihan kyseessä sentään ilmaista rahaa..T-paita oli nappivalinta, sillä ihanasti laskeutuva ja kevyt materiaali tuntuu ja näyttää hyvältä monien pöksyjen kanssa. Ja, täällä on edelleen t-paitakelit ja tuota tulikin pidettyä päällä n. 5 päivänä putkeen..
Ja sitten pari perusneuletakkia, tuota mallia ostaisin vaikka joka värissä jos se olisi mahdollista. Harmaa on aina perusvarma vaihtoehto ja juu, burgundi on uusi musta. Tuo paita vain näyttää omituisen väriseltä, alin siis, mutta se on burgundi.. En siis seuraa muotia tai mitään.

Aika perussettiä, ja ehkä tylsääkin, mutta niin se vain on, että parempi täyttää vaatekaappi vaatteilla, joita voi yhdistellä keskenään kuin kaikkea sekalaista, keskenään riitelevää, kuosia ja väriä.

Teimme tosin myös muitakin mielenpiristysostoksia, mutta niistä juttua myöhemmin.. :) Ensi viikonloppuna muutto ja pelkkä ajatus perusteellisesta siivoamisesta, pakkaamisesta ja laatikoiden kantelusta ei ole se kaikkein houkuttelevin tällä hetkellä. Ehkä sitten perjantai-iltana se tuntuu jo ihan hyvältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti