.

.

8/18/2012

Kuvasin ympäristöä matkalla Ankaran lentokentälle


Otimme taksin ja päätimme, että matkaamme takaisin Istanbuliin heti ensimmäisellä lennolla. Emme voineet kuvitellakaan istuvamme enää seuraavaa kuutta tuntia bussissa, ja vaikka harkitsimmekin nopeaa junayhteyttä, oli lentäminen kuitenkin paras vaihtoehto (huom. 1 tunti lentoaikaa, aika bueno).


Matkalla lentokentälle napsin liikkuvasta taksista kuvia, tällaiselta siellä päin Turkkia näyttää..


Ankaran lentokentälle päästyämme ostimme liput heti ensimmäiseen mahdolliseen lentoon Istanbuliin. Turkish airlines olisi minun lempivaihtoehtoni, mutta Pegasus oli lähtövalmiina 50 minuutin päästä, joten ostimme liput siihen ja jäimme porttien eteen kököttämään jälleen uutta liikkeellelähtöä.Päivä olikin ollut jo niin paljon odottamista, istumista, matkustamista, että olin täysin nukahtaa lentokentälle. En kuitenkaan saanut silmiäni suljettua lopulta kuin vasta taksissa Sabiha Gökcenin lentokentältä kotiovelle, jolloin en enää pystynyt vastustamaan koko kropan vallannutta väsymystä. Kotiin kun pääsimme jätimme tavaramme lähestulkoon keskelle keittiön lattiaa, ryömimme sänkyyn peiton alle ja nukahdimme. Lähes saman tien sen jälkeen kun päämme tyynyihimme koskivat. Voin kertoa, olimme sen tarpeessa.. :)

2 kommenttia:

  1. Me on kayty bussilla muutaman kerran Ankarassa edestakaisin. Minakaan en osaa nukkua kunnolla bussissa. mies kylla nukkuu ihan missa vaan.
    Oliko passi minka hintainen? Olen kuullut, etta passsin uusiminen suurlahetystöissa ulkomailla olisi kalliimpaa, mita Suomessa.

    VastaaPoista
  2. No luulen etta kokonaisreissusta olisi tullut kalliimpi, jos olisin lahtenyt suomeen passia uusimaan.. eipahan tuo kallis ollut, 5 vuotta ja 265 liiraa. Melkoisen hyva mielestani.

    VastaaPoista