.

.

8/15/2012

Kävelimme Ankaran katuja aamuseitsemältä.

..

Yön kukkuneena ja vain teet nauttineena olimme nälkäisiä kuin pienet sudet. Heti kun olimme linja-autoasemalta taksikyydin jälkeen löytäneet suurlähetystön, ollen siellä jotakuinkin puolitoista tuntia aikaoloajoista etuajassa, päätimme kuluttaa aikaamme etsimällä auki olevan ravintolan tai vastaavan, josta saisimme aamupalaa. 


Koska emme tienneet ollenkaan, missä olemme tai mistä löydämme mitäkin, päätimme vain intuitiolla lähteä liikenteeseen. Aamuruuhka ei ollut vielä alkanut ja ilma oli melko viileä, auringonpaisteesta huolimatta. Itselläni oli t-paita, neuletakki ja kaulahuivi ja voin sanoa, että aamukuudesta yhdeksään asti oli ihan hyvä ajatuskin pitää se kaulahuivi yllä. Tosin eiväthän asteet olleet laskeneet sen pidemmälle kuin +25:een..  

Eräs hotelli olikin lähettyvillä, ja siellä nautimme aamupalasta kaikessa rauhassa..
Aamupalan jälkeen löntystelimme suurlähetystön edustalle, jossa puoli 9ltä meitä - kaikkia paikkaan jonottavia, ulkona tönöttäviä tapauksia - pyydettiin kirjoittamaan nimemme listaan, ilmeisesti siihen järjestykseen kun olemme perille ilmestyneet. Sen jälkeen meille ilmoitettiin, että he alkavat ottamaan porukkaa sisään yksi kerrallaan alkaen kello kymmeneltä. 

Lisää odottelua oli siis luvassa..

2 kommenttia:

  1. Huomenta! Sulle on haaste blogissani :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos :) Jään pohtimaan satunnaisia asioita itsestäni..

    VastaaPoista