.

.

8/22/2012

Haaste
Karoliina heitti haastetta, kiitosta hänelle ja nyt yritetään vastailla..


ohjeet kuuluvat seuraavasti:

 1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi


1. Syon yhtä banaania 4-5 paivaa. En juurikaan välitä banaanin mausta sellaisenaan, mutta smoothieen pilkon aina muutaman siivun aamuisin. Hence, the slow eating :)

2. Saan superherkästi mustelmia, eikä se taipumus ole kadonnut minnekään näin vanhetessa. Ei tarvitse kuin hieman ihoa raapaista johonkin poydänkulmaan, niin seuraavana päivänä siinä on jo naarmu tms. Kun on tällainen kömpelys, niin voitte uskoa kuinka monta mustelmaa on nytkin meikäläisellä..

3. Minulla on hyvä käsiala. Kauniskin, jos oikein jaksan panostaa ja kieli keskella suuta kirjoittaa. En kehu, tai kerskaile, vaan totean faktan.

4. Lentokoneessa matkustelu on ihanaa, jännittävääkin. Usein kuitenkin pohdin pilvien yllä sita miten reagoisin jos kone lähtisikin tippumaan taivaalta.. Ei siinä varmastikaan paljoa miettisi. Yleensä toljotan taivaalle, kun lentokenttiä lähestyvät lentokoneet alkavat laskeutumisensa ja ihailen sitä tuhansien kilojen painoista metalliputkea ilmassa. On ne vaan komeita kulkuneuvoja.

5. Mielenkiintoa lentokoneisiin on edesauttanut se, että olen katsonut jokaisen tuotantokauden, kaikki episodit, tv -sarjasta Aircrash Investigations ja olen oppinut uskomattoman paljon monimutkaista mekaniikkaa lentokoneista ja niiden osista. Viimeksikin lentokoneessa istuessani seurasin miten siiven lisäosat pidentyivät (extending the flaps) ennen nousua (before take off) ja miten siivien päältä nousivat jarrut heti laskeutumisen jälkeen. Flap 15. Roger that. Roll.

6. Minulle jäi jokin selittämätön kaipuu vaatimattomaan elämäntyyliin Balikesirin retkemme jälkeen. Ehkä sitten kun olemme eläkkeellä, muutamme johonkin pikkukylään, omaan taloon ja kulutamme kaiket päivät kastelemalla kukkia ja vihannespeltojamme, kuuntelemme linnunlauluja ja ihmettelemme elämänmenoa.  Minulla on vanhan naisen sielu.

7.  Olen katsonut Sugar the bitter truth luennon tuubista jo 5 kertaa, ja voin suositella sitä kaikille, jotka pohtivat ravintoasioita ja haluavat syödä terveellisemmin (ts. tietää asioista enemmän). Voisinpa tavata tuon proffan, istua alas ja keskustella. Kauan.

8. En vieläkään tiedä mitä haluan tehdä kun "kasvan isoksi". Se jääköön nähtäväksi.


Haastetta eteenpäin -> Ciacy, ebrufin, Elisa, Mine, ...ööh, en saa 8 täyteen, joten jos mennään näillä sitten ;)

8 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta ja muistutuksesta samalla ettà on muutama haaste vielà tekemàttàkin....Kesàllà sità tekee niin paljon muutakin kuin on koneen ààressà. Màkin mietin lentokoneessa noita samoja asioita ja ikàvàt ajatukset yritànkin sitten huitoa pois mielestà mahdollisimman nopeasti. Mites tuo kàsiala juttu sielà turkissa. Minà kun olen aina pitànyt kàsialaani selkeànà, mutta italiaan tullessa muka kukaan ei saanut selvàà kirjoituksestani. Myòs minulle tuottaa tai ainakin aluksi tuotti suuria vaikeuksia ymmàrtàà paikallisten kàsialoja...jotenkin kaikki koukerot olivat niin erilaisia kuin omani, vaikka samoilla kirjaimilla kirjoitetaankin.

  VastaaPoista

 2. Eipa tuo kasiala ole ollenkaan ollut ongelmana, mutta ainahan se on vaikeaa ymmartaa muiden kasialoja, ellei he sitten kirjoita todella siististi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Olen tehnyt tämän jo, joten jätän kiitoksen tasolle.

  Olipas hauska, kun olet kiinnostunut lentokoneista. Minua kiinnostaa lähinnä, että riittääkö rahat Turkhavayollarin käyttöön. Se on ihan paras ja sieltä saa takuulla parhaat lentosapuskat. Jouluna sitten hurautamme sillä ihanuudella Suomeen. En malta odottaa...

  VastaaPoista
 4. Äsh, noh, en tiennyt että ketkä kaikki haasteen sai (aika moni siis jo). THY on kallis, sen olemme huomanneet, mutta erittäin hyvä. Ne sapuskat ovat kylllä ehdottomasti parhaat.. :)

  VastaaPoista
 5. Missä päin Istanbulia asustelet? :) Kuvissa tuttuja maisemia, itsekin täällä jo yli vuoden päivät Aasian puolella asunut.

  VastaaPoista
 6. eenja, aasian puolella myos, talla hetkella kadikoyssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla alueilla mekin asustellaan. Tiedätkö paljon Istanbulissa asuvia suomalaisia? Olis hauskaa ja mielenkiintoista kerätä suomalainen porukka kasaan ja jaella kokemuksia!

   Poista
  2. eenja, en tiedä kuinka paljon on "paljon", tiedän joitakin mutta tuskinpa olen kaikkia suomalaisia täällä vielä tavannut ;) meitä on varmasti paljon. kymmenittäin.

   Poista