.

.

7/15/2012

Ne var ne yok


Kuluneella viikolla..

.. Olemme osallistuneet O:n isoveljen ja hänen tuoreen vaimonsa tupaantuliaisiin ja samalla veikan synttäreille. H. oli loihtinut uskomattoman ateriakokonaisuuden ihan itse, ja se oli herkkua se. Voin kertoa.. Unohdin tuolloin kameran kotiin, joten eipä tullut otettua kuvia kauniisti katetusta ruokapöydästä. Samalla saimme Italia-tuliaisia, he kun kävivät Roomassa ja Positaniossa häämatkallaan.

.. O:n ensimmäinen vaihe tatuoinnissa on alkanut, ja siten ensimmäinen kuva on valmis. En ikinä muista ottaa kuvia siitäkään, joten laitetaan vaikka sitten lomakuvien yhteydessä tulemaan ;) Tatuoinnit tulevat kattamaan koko vasemman käsivarren, joten pitkäkestoisesta kuvanteosta on kyse. Istuin 5 tuntia hänen seuranaan eräs ilta kun kuvaa hakattiin olkaan. Siinähän sitten juttelimme ja välillä luin kirjaa.

.. Ostin vihdoin pari uutta kirjaa, sillä olin lukenut kaikki omat kirjani noin miljoona kertaa ja uudelleen lukeminen ei tunnu nautittavalta, sillä muistan miten koko tarina niissä menee. Uusien kirjojen kanssa vain menee luvattoman myöhään yöhön, ennen kuin maltan laittaa kirjan pois ja käydä nukkumaan..

.. Minulle suositeltiin Jeffery Deaverin kirjoja luettavaksi (esim. Bone Collector-leffa pohjautuu kyseisen miehen samannimiseen rikosdekkariin), kun kerroin pitäväni jännäreistä ja varsinkin rikosdekkareista. Jos takakannesta löytyy sana "korruptio", yleensä se jo ratkaisee ostoshalukkuuteni.

.. Ajatuksemme ovat pian alkavassa lomassa. Emme malta odottaa sitä autuutta, kun joku muu saa tarjoilla ruoat, juomat ja siivota jälkemme kokonaisen viikon ajan ;)  Oletettavasti kuitenkin, tietäen kuinka kuuma Etelä-Turkissa tällä hetkellä on (on täälläkin sellainen helle meneillään että voi pojat), luulen viettäväni koko viikon uima-altaalla tai meressä uiden, itseäni viilennellen. Koska emme halua ottaa riskiä, annamme asuntomme pikkuveljen käyttöön viikoksi, jotta täällä olisi edes joku "asuntovahtina" poissaolomme aikana.

..Järjestimme sunnuntai-iltana grillibileet kotona, puutarhassamme. Baba ja Anne kävivät ostamassa käyttökelpoisen, pienen grillin, jonka pystyttivät pihaan ja laittoivat lihat paistumaan. Anne oli loihtinut eräänlaisen munakoisomuhennoksen, teki raikkaan salaatin vihanneksista ja perunasalaatin. Niitä grillatun lihan ja kanan kanssa - herkkua jälleen kerran. Ei muuta puuttunut kuin turun sinappi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti