.

.

7/05/2012

Anoppila


Tuo on sellainen paikka, joka tuoksuu kodille, ja jossa on juuri sellaista mukavan vanhanaikaista tunnelmaa. (ehkä johtuu siitä yhdestä eläkeläisestä, heh) Heti kun ovesta sisään astuu, tulee kodikas tunnelma, aina on vähintään puoli perhettä paikalla, keittiössä porisee aina jotain liedellä ja kukaan ei hätäile tai säntäile minnekään. Puoli-tempo fiilis, otetaan iisisti ja rentoudutaan. Kaapista tohvelit jalkaan ja teekupit käteen. Sohvalle pötköttelemään television ääreen kunnes illallinen on valmista. Keittiössä soi radio, telkkarista seurataan National Geography-kanavaa. Siinä meikäläisen sielu lepää, kun ei tarvitse itse kokkailla ja keittiössä hikoilla. Ja ruoka on kuin taidetta, ah. 

2 kommenttia:

  1. Toivotapa terveyttä anoppisi käsille. Tomaatit jo punastuu parvekkeella ja munakoisot näyttää syötävän hyville. Minä jännityksellä seuraan saanko itse tomaatteja omista puskistani. Muutamia raakileita ainakin jo on....

    VastaaPoista
  2. Aika hyvin olivat kasvaneet varsinkin vihreät paprikat baballa - he kun toivat meille muovipussillisen niitä muiden vihannesten kera! :)

    VastaaPoista