.

.

7/19/2012

Annoin pikkusormen

Kesä: ruokavaliot romukoppaan. Kuumalla kesäpäivällä kun tekee mieli jäätelöä, sorbetteja, mehujäitä, virvoitusjuomia. Mineraalivettä tulee juotua useampi pikkupullo päivässä, mutta kun makeanmakuun tottuu niin siihen sitä taas jää koukkuun. Vetelin kumpirin yksi päivä Tatdoy'slla ja O. vastaavasti hotkaisi pitsan. Paikka mainosti kotitekoista limonaadia joten olihan sitäkin pakko maistaa. Kaikkea mielenkiintoista on aina pakko maistaa. Olenkin päättänyt olla armelias itselleni tämän kesän aikana, nähtävästi kun lämpöä riittää. Lomallakaan en aio kieltäytyä herkuista tms, kyllä sitä sitten kesän jälkeen voi ottaa itseään niskasta kiinni ;)


5 kommenttia:

 1. Noh kesällä saakin herkutella ;)
  Ihanan näköinen Kumpir! Rakastan täytettyjä uuniperunoita :)
  Mimmosia täytteitä teillä on yleensä tarjolla? Oon käsittäny, että täytetyt perunat on suosittukin ruoka Istanbulissa?

  VastaaPoista
 2. No onhan ne suosittuja, kun kumpir-ravintoloita on vähän joka paikassa. Meikäläisen pottuun tuli tällä kertaa vihreitä oliiveja, haydaria, maissia, kanasalaattia ja suolakurkkuja.

  VastaaPoista
 3. Tahan meidan kotikadullemme on avattu monta uutta ravintolaa. Yksi niista on kumpirpaikka. Joku paiva pitaa menna hakemaan kotiin, taikka syöda paikanpaalla. Kesa on herkuttelun aikaa, mutta minulla oikeastaan sen kevyemman puolen, kun salaattihimo iskee.

  VastaaPoista
 4. Hei,
  ensinnäkin sulla on kiva blogi. Tässä jo puoli vuotta sitä lueskellut.

  Ja hei mulla on aivan sama asenne että kesällä saa ja kuuluukin herkutella. Syksyllä kiire vie taas mukanaan ja kesäkilot karisee melkein huomaatta, toki jos lopettaa herkuttelun ja palaa normaaliin ruokavalioon.

  Ihanaa kesää sinne kuumaan Istanbuliin.

  VastaaPoista
 5. Sateenkaari: minulle iskee juuri tuo kevyen ruoan himo useimmiten, ei mitään kovin raskasta edes pysty syömään kesäkuumalla. Hedelmiä ja salaatteja, kylmiä juomia ja sellaista päivästä toiseen.

  Daniela: kiitoksia vain, mukavat kesänjatkot sinne Suomen päähänkin. Toivottavasti sielläkin saatte nauttia vielä lämpimistä päivistä!

  VastaaPoista