.

.

6/14/2012

Tarjoilija tarjoilija,

.. takapihallamme on etana.
Nämä niljakkeet ilmestyvät aina heti kun olen siivonnut kivetyksen vesiletkun avulla. Sarvista päätellen poutaa piisaa, eikä ihme, uimme hiessä täällä +30 asteen lämmössä. En silti valita, vaikka välillä tiukkaa tekeekin, sillä mieluummin hikoilen kuin hytisen kylmästä.

Tuli sitten käytyä Sapphiressakin! Eräänä kauniina päivänä päätin ottaa metron 4. Leventiin ja sieltähän löytyi helposti reitti Sapphiren (1. kerroksen?) sisäänkäyntiin, eli rakennus on ihan metroaseman kyljessä. Voi pojat ,paikka on kolossaalinen, ja olisin ottanut kuvia joka kerroksesta, ellei kamera olisi piiputtanut tyhjää kesken kaiken..

Istanbulissa on siis jälleen vuotuinen Shopping Fest, ja se yleensä johtaa alennusmyynteihin. Jotain tuli löydettyä, enkä yhdestäkään jälleen maksanut kymppiä enempää.

Kuumien kesäpäivien vilvoittavat ilot löytyvät baarikadulta. Näin kesäisin kun ei tee mieli syödä mitään tuhtia illallista, vaan vain juoda kylmiä juomia ja syödä lähinnä jotain kevyttä kuten salaattia ja hedelmiä ja.. jäätelöä. En jaksanut väkertää illallista, kuuma uuni ja poriseva pannu yhdistettynä lämpimään kesäiltaan ei ole se mieluisin kombo, vaan mieluummin lähdemme sitten ulos syömään ja auringolta pakoon viilentymään. Täytimme vatsamme midye dolmilla (söin niitä n. 20) ja totesin, että siinä oli meidän illallisemme :D

O. kertoi hauskan episodin, joka tapahtui hänen tuttavalleen, tuttavansa työpaikalla. Mies, antakaamme hänelle nyt vaikka nimimerkin Y., on töissä erään hotellin respassa ja sai puhelinsoiton arabilta, joka soitti hotellihuoneestaan.
Arabi: Hello? There is a crocodile in my room!
Y.: Huh, sir? There is WHAT in your room?
Arabi: A crocodile! There is a crocodile in my room!
Y., So, there is a crocodile, sir? In your room, sir?
Arabi: Yes!
Y. lähtee kyseiseen huoneeseen tutkimaan tilannetta ja mitä hän näkeekään, kun ovesta sisälle astuu. Ei, siellä ei ollut krokotiiliä, vaan torakka, cockroach.
Että semmosta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti