.

.

5/28/2012

Meillä kaikilla oli niin mukavaa..

 .. sillä niissä häissä kaikki oli mukanaa!

Onnea vastavihitylle pariskunnalle, he lähtivät lemmenlomalle Italiaan heti häiden jälkeen. 

Meikäläisen varustus:


Valitsin aavistuksen väärän väriset sukkahousut ja ne vieläpä olivat kimaltavat (asia jota en paketin kuvasta osannut päätellä), joten oli aika tätimäinen tyyli.. ne yazik ki. Mutta mekosta pidän, sen löysin Mangosta. Arkinen, simppeli, mutta mielestäni asusteilla siitä saa ihan tarpeeksi juhlavan, mitään gaalamekkoja tai monen sadan liiran koktailpukua en päälleni laittaisi.

Aika hulppealla budjetilla saa ihan toimivan kokoinaisuuden aikaiseksi: 

Kengät olivat 16,50 TL, Mekko 28 TL, huivi 6 TL ja sukkikset 4 TL. Kaulassa oli kummitädin synttärilahjaksi lähettämä kaulakoru ja parin liiran joutsenet korvakoruina:
Ensi kuussa on O:n serkun häät ja O:n hyvä ystävä menee naimisiin heinäkuussa, joten pitänee hommata uutta mekkoa, eihän sitä oikein samalla voi mennä moneen juhlaan (?) .. vai voiko. 
Ajattelin sellaista maksimekon tapaista, tai sitten ihan vain "tavallista" polvien yläpuolelle ulottuvaa mekkoa.

Hääpari oli tietenkin pukeutunut hyvin tyypilliseen asuun, mutta en osaa kuvitella itseäni vastaavanlaisessa tylliunelmassa, haluan jotain erilaista, en halua edes valkoista pukua (ellei sitten joku aivan ihana löydy jostain). Tuo ravintola oli mukava paikka juhlia varten, tunnelma oli leppoisa, ruoka oli hyvää ja musiikkina kuulimme niin länsimaista kuin turkkilaista musiikkiakin. Kaikenkaikkiaan oikein hyvin järjestetty kokonaisuus, josta jäi hyvä mieli :)

4 kommenttia:

 1. Kiva mekko ja kylläpä tuli taas motivaatio pistää suklaat sivuun :) mutta jäin miettimään... mitä tuossa viidennessä kuvassa tapahtuu? jotain siinä piirrellään?

  VastaaPoista
 2. Yaelian: morsiamella vai mulla? :D

  N-a: siinä tehtiin sormenjälkipuuta, eli painettiin sormenjälki (otettiin kiposta sormiväriä) puun lehdeksi ja kirjotettiin nimi viereen. Eli siis vieraskirja, mutta vähän erilaisempi versio :)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu, vari sopi hyvin vaalealle suomalaiselle! :) Kaunis haapaikka, haapari ja mahtavia ruoka-annoksia. Toivottavasti uusiin haihinkin loydat jotain edullista ja yhta upeaa ;) Terveisia Mersinista!

  VastaaPoista