.

.

5/19/2012

Come what may

* Mansikka-kausi on alkanut jo aikaa sitten ja niitä pystyy jo ostamaan lähes pilkkahintaan,  alle 4 liiraa/kilo. Harmi vain, että olen mitä ilmeisemmin alkanut herkistymään mansikoille ja saanut allergiaoireita, joten päätin iloita kesän ensimmäisistä kirsikoista, jotka bongasin Migrosta. Maukkaita!

* Meillä on aina syytä juhlaan, vaikkakin viimeisimmästä Pano-illallisesta onkin jo muutama viikko. (Panon lokaatio on muuten muuttunut, nykyisin sen löytää Nevizaden kujan lähettyviltä, Taksimista) Kesäaikaan syy syödä ulkona ja viettää aikaa ulkona niin kauan kun aurinkoa on jäljellä on tietenkin.. kesä

* Juoksin eräs ilta kotiin järjettömän ukkospuuskan aikana. En ehtinyt bussipysäkiltä ottaa kuin muutaman juoksuaskeleen pitäen muovipussia pään päällä, kun olin jo läpimärkä. Päätin säästää energiaa ja kantaa muovipussia jatkaessani puolijuoksua läpi lammikoiden ja autoteiden. Kerran piti pysähtyä varjon alle, ottaa molemmat avokkaat jalasta ja tyhjentää ne vedestä - ja jatkaa juoksemista kotiin asti. Sain aika suihkun!
Ja missä kelissä tuli juostua: salamat välähtelivät ympäriinsä ja taivas jyrisi hulluna ja vettä tuli kuin saavista..!

* Olen syöttänyt salaa puutarhan kissoja raaoilla nakeilla. Teen vain jäynän: heittelen palasia naapurin puutarhaan, jotta kissat kuvittelisivat jatkossakin saavansa ruokaa sieltä, eivätkä tulisi norkoilemaan meidän oven eteen joka autuaan aamu. 

* Olen elänyt lätkähuumassa joka vuosi (vuodesta -95 asti) MM-lätkän aikana. Katson mielelläni myös muidenkin maiden pelejä,  ei vain Suomen, ja pidän niitäkin tarpeeksi viihdyttävänä. Varsinkin jos Mertaranta kommentoi niitä. Täällä vain en valitettavasti ole nähnyt pelejä livenä, mutta tuubista niitä näytetään puolen tunnin viiveellä, joka on ihan okei, vaikkakin ulkomaalaisilla kommentoijilla. Jos on ollut päiviä, jolloin ei ollut pelejä, olen katsonut tuubiin tallennettuja kokonaisia matseja, samalla tehden vaikka puhdetyötä. Vai mitäs sanotte tästä?:
I combine business and pleasure! :D Päätin silittää viikon pyykit samalla kun vahtasin Ruotsi-Tsekki peliä jälkijunassa tuubista! :D Näin sitä vannoutuneinkin fani pyhittää lepopäivänsä ;)  (Allekirjoittanut on pohtinut sitä, kuinka vanhaksi asti sitä jaksaakin innostua lätkästä aina samanlaisen hypetyksen vallassa, vuodesta toiseen..?! Luultavasti sitä jaksaa vielä seuraavatkin 30 vuotta karjua solvauksia ja hurraa-huutoja joka pelin yhteydessä.. meikäläisen tuntien.)

2 kommenttia:

  1. Hih,aika fiksu tapa syöttää kissoja;D Menevät maukumaan jonkun toisen ovelle;D

    VastaaPoista
  2. En minä niistä kissoista välitä kyllä karvan vertaa, mutta joku niitä täällä takuulla syöttää sillä eivät tältä alueelta poistu sitten millään..

    VastaaPoista