.

.

5/21/2012

11 kysymystä

Olinpa aikaa sitten saanut haasteen Mineltä, mutta autuaasti unohtanut koko jutun. Vaikka en nyt niinkään näitä haasteita pahemmin kierrätä, niin vastataan nyt kun viimeksi on niin tullut tehtyä yli vuosi sitten ;)1. Jos joutuisit valitsemaan vuodenajan, jossa eläisit aina, minkä valitsisit ja miksi?
2. Haluaisitko osallistua johonkin tositv-ohjelmaan?
3. Laulatko autossa?
4. Mihin maahan aiot matkustaa seuraavaksi?
5. Pitäisikö sinun mielestäsi imaamikoulutus mahdollistaa Suomen yliopistoissa?
6. Haluaisitko, että Turkki otetaan EU:n jäseneksi? Miksi?
7. Mikä on lempikakkusi?
8. Oletko unelmiesi työssä?
9. Suunnitteletko elämääsi vuoden sykleissä vai elätkö tätä päivää?
10. Mikä saa sinut itkemään?
11. Suurin haaveesi?

1. Lämmön ja luonnon suhteen luultavasti sellainen myöhäiskevät/alkava kesä, jolloin ei vielä ole pakahduttavan kuuma, mutta luonto olisi jo värikkäämpi ja kelit lämpimät. Toisaalta, allergioiden suhteen paras vuodenaika olisi syksy.

2. En. (saako vastata yhdellä sanalla?)

3. En. Eikä perusteluja perään.

4. Jaa-a. Haaveena on ollut jo pitkään nähdä Italia, Rooma ja Vatikaanivaltio. Malediivit olisi ehkä se toptäydellisyys, mutta niin kallis reissu että ei meinaan järki sitä sulattaa. Uusi-Seelanti on myös ajatuksena viehättänyt pitkään, mutta se on niin epästabiilia aluetta (tulivuori+maanjäristyksiä) että ehkä ei sitten kuitenkaan..

5. Miksei sitä voisi kokeilla, jos se helpottaisi muslimien kotouttamista ja sopeutumista Suomeen. Edesauttaisiko se suvaitsevuutta, mene ja tiedä. Mutta jos se ei ole tarpeellista, jos sopeutuminen tapahtuisi paremmin ilman, niin..en ole ensimmäisenä allekirjoittamassa addressia.

6. Tästä on niin paljon puhuttu ja kättä väännetty. On seikkoja puolesta ja vastaan. Ei ole helppoa kertoa yksiselitteistä mielipidettä. Tällä hetkellähän se olisi vallan mahdollista, sillä Kreikalla menee huonosti ja Turkki taasen on paljon vahvempi maa talouden suhteen. Vuonna 2010 kirjoitettu artikkeli ottaa esille tärkeitä pointteja.

7. Itsetehty tietenkin. Kaupan kakut ovat järjestään kammottavia.

8. En edes tiedä, mikä voisi olla  unelmieni työ, sillä tuntuu että voisin haluta kokeilla eri juttuja ennenkuin sitä sitten joskus "kasvaa isoksi". Unelmien työ on sellainen, jonne on aina ilo mennä, joka ei edes tunnu työltä, koska siitä nauttii niin paljon, ja josta saa teoilleen rahallista vastinetta. Sitä etsiessä ;)

9. Sekä että, suunnittelen aina, sillä olen sellainen "suunnittelija", mutta välillä pitää vaan istua ja ihmetellä ja nauttia.

10. Niin iloiset kuin surullisetkin jutut, riippen täysin omasta mielenlaadusta kulloisenkin tilanteen aikana.

11. Täyttää elämä mahdottoman mukavilla ja mieltäpakahduttavilla muistoilla, joita sitten joskus kiikkustuolissa ajattelee jälkeenpäin hymyssä suin, päätä pudistellen ;)


En haasta ketään, sillä tämä on näköjään kiertänyt jo kaikki! :D

3 kommenttia:

  1. Sinä et ole sitten syönyt täällä Marias cheesecakea. Voi mahoton, että on hyvää....

    VastaaPoista
  2. Pitänee joskus testata mahdolliset gluteenittomat kakut, jos vaikka joku leipomo tilauksesta sellaisen väsäisi ;) Sittenhän voin sanoa rehellisesti, mitä mieltä olen.

    VastaaPoista
  3. Ai niin, siitähän se kiikastikin. Täytyy siis loihtia omat kakut.

    VastaaPoista