.

.

4/07/2012

You ruled me once, shame on..
.. Viikko tuli aloitettua Tatdoy'sin vihanneslautasella ja pihveillä. Yleensä kehumani pihvit olivat tällä kertaa sitkeitä, mutta kaikki se muu hässäkkä siinä ympärillä on aina yhtä maukasta.

.. Uzak Isiklar on toimiva, pieni koruputiikki, josta löytyy koruja pilkkahintaan, alkaen 1,5 liirasta vajaaseen 5 liiraan. Samasta liikkeestä olen myös ostanut muutaman huivin, jotka nekään eivät ole hinnalla pilattu - 6 liiraa kipale.

.. Kevät on ehdottomasti alkanut. Ulkona tarkenee neuletakki+t-paita yhdistelmällä, joskin tuulisinä päivinä on varmasti hyvä ajatus pistää myös kevyt takki niskaan, jotta ei viileät tuulenvireet yllätä. (auringossa tosin +20..ah)

.. Eräänä päivänä tuli kuuneltua ruotsalaista radiokanavaa ruotsalais-turkkilais-seurakunnassa. Voin kertoa että eipä tuo ruotsinkieli enää taivu, sanoja sieltä, toinen täältä.

.. Olen hengannut viime aikoina turkkilais-kanadalais-ruotsalais-seurueessa. Meitä kaikkia yhdistää Ruotsi: 2/4 on syntynyt siellä (toinen heistä asunut maassa lähes koko elämänsä), 1/4 on asunut siellä ja 1/4 on kotoisin kaksikielisestä naapurimaasta ja joskus aikoinaan jopa osannut puhua ruotsinkieltä :)

2 kommenttia:

  1. Vihanneslautanen näyttää hyvältä!Täälläkin on nyt lämmintä,oikeastaan liikaakin...

    VastaaPoista
  2. Kuinka lämmin on liikaa? Minusta on ihanaa kun voi jo pitää ovia/ikkunoita auki, eikä palelluta :) Niin upeita kelejä että ei tiedä miten päin olisi :D

    VastaaPoista