.

.

4/24/2012

Vuoden paras päivä


Minne se aika oikein lentää? Muutama vuosikymmen jo takana! Vastahan sitä näytin tältä..

O:n vanhemmat kutsuivat minua kartopuksi (lumipalloksi) noiden kuvien nähtyään. Heistä tietenkin näytin syötävän söpöltä pienenä. Itseänikin toki naurattaa omat lapsuudenaikaiset kuvat, on aina hölmöä ilmettä tai muuta. 


Suurimmaksi osaksi olen ollut pitkätukkainen blondi..Mutta opiskeluaikoinani pätkäisin ja vaihdoin väriä. Viihdyin tummassa tukassa todella pitkään. (ja tulen vielä  hiukseni takaisin tummaksi värjäämäänkin..)


"Vuoden mölkkymestari"-kuva, juhannuskekkereiltä vm. -06 . (vaikka en edes voittanutkaan :)

Asuin Helsingissä ennen Turkkiin muuttoa pari vuotta, jolloin väri vaihtui takaisin luonnollisempaan. Ja myös todella ei-luonnolliseksi, eli hyvin hyvin vetyperoksidiblondiksi.


Turkissa ollessani olen ollut vain blondi, kasvattanut harjaa ja taas pätkäissyt. Nyt tiedän jo, millaisen leikkauksen haluan, uusi inspiraatiokuva on löytynyt. Lyhyt sen olla pitää, on se vain sen verran parempi kuin pitkä. Ja minusta se on myös naisellisempikin.

Kuva maanantailta..


Pidemmittä puheitta, onnittelen itse itseäni saavuttaessani kunnioitettavan, naisellisen iän :) Tervetuloa uusi vuosikymmen! :)6 kommenttia:

 1. Upea Elisa! Onnea vielä blogin kautta (:

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon!
  Yksi lukijoistasi Aune

  VastaaPoista
 3. Kiva nàhdà sinusta enempikin kuvia, kaunis Elisa!

  Valtavasti onnea ja iloa toivottaa Rooman kaima.

  VastaaPoista
 4. Tattista kaikille toivotuksista :) Ja kiitokset kehuista heheh.

  VastaaPoista
 5. Onnea onnea! Ollaankin tosi saman ikäisiä sitten.

  VastaaPoista