.

.

4/15/2012

Sopivassa paikassa.. sitä on tullut istuskeltua Kargan suureellisesti mainostetussa puutarhassa (kjeh) nauttimasta kevätsäistä kylmien virvokkeiden ja naposteltavien kera. Olemme innostuneet Kargan tunnelmasta niin, että mietityttää onko siitä tulossa kantapaikka? Ainakin viihdymme siellä.

.. matkustimme eräänä päivänä minibussilla, joka oli täynnä. Takapenkiltä joku mies huikkaa kuljettajalle lähes tulkoon suoraan suomeksi käännettynä "voisitteko pysähtyä seuraavalle mahdolliselle pysäkille?". Kuljettaja käänsi rattia saman oikealle tien reunaan ja pysäytti minibussin. Meitä kaikkia nauratti tilanne: matkustaja vaikutti sellaiselta, joka ei juurikaan minibussia käytä, ja kuljettajathan pysähtyvät heti kun vain pyydetään. Niin.. eihän tämä tietenkään hauskalta kuulosta, ellei ole itse paikan päällä sitä kokemassa :)

..kävelimme lauantai-iltapäivänä järkyttävässä sadekuurossa saman sateenvarjon alla. Vettä tuli niin, että viemärit pulppusivat yli äyräiden ja kadut muuttuivat järviksi. Kotiin päästyäni kummastelin olemustani - jopa hiukseni olivat litimärät. Daa, minullahan oli sateenvarjo!? Miksi muuten sadekuurot aina loppuvat silloin, kun on päässyt kotiin? Miksi ne eivät ikinä ala sitten vasta kun on päässyt pienestä tihkusateesta eroon sisätiloihin lämmittelemään? Whyyy?

.. mietin yksi ilta mitä tekisin illalliseksi ja tutkailin mahdollisuuksia: 1 sipuli, 1 paprika, purkki tonnikalaa (tulee ostettua joskus vaikka kallista onkin), ja köntsä valkoista juustoa jota baba meille osti julmetun määrän. Tutkin hetken netin tarjontaa ja päätin soveltaa. Halusin murupohjan, täytteet ja "päälliset". En edes mitannut määriä, mikä tietenkin johti siihen että kaikki oli hieman heikunkeikun leipoessa, mutta taivahan vallat että lopputulos maistui hyvältä! :)

Murutaikinan päälle (sen voi tehdä ihan näköjään miten itteensä lystää, ei tarvitse ollaa pelkkää jauhoa vaan myös mantelirouhe ja kaurahiutaleet kelpaa mainiosti) heittelin kuullotetut sipulit, paprika, tonnari ja juusto, ja sen päälle kaadoin jugurtti-kanamuna-juustoraaste-mausteseoksen. Uunissa jokunen puoli tuntia ja kohti ääntä. Oh ja nom. Piirakat ovat näköjään ihan hyvä investointi kaikelle jämälle, mitä jääkaapista löytyy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti