.

.

4/11/2012

Mukavuuden huipentuma

Saimme vihdoin kesäsuunnitelmamme päätökseen. Mehän emme rahalla porskuttele, mutta sen verran olimme saaneet kokoon, että pystymme lähtemään viikon etelän-lomalle tänä kesänä. Meille siis Etelä-Turkki on se etelän-loma :D

Tutkailimme hotelleja pitkään (pari viikkoa). Kävimme läpi vaihtoehtoja. Tutkittiin hotellien sivustoja, kuvia, tarjontaa ylipäänsä. O. luki ahkerasti kävijöiden mielipiteitä monesta hotellista ja sitä mukaa karsi joukosta pois ihan muuten hyvältä vaikuttavia lokaatioita, mutta kun aina oli jotain josta monet urputtivat - ruoka, alue, henkilökunta, palvelut.. Eihän nyt mikään paikka ole täydellinen, aina joka paikasta löytyy jotakin naputtamisen aihetta, mutta pyrittiin löytämään sellainen meille sopiva lomakohde, joka täyttäisi sen yhden ainoan vaatimuksen: all-inclusive.

Myönnetään.. olemme tylsiä lomailijoita. En (emme) halua patikoida luonnossa, surffailla aaltojen harteilla, kokeilla seinäkiipeilyä, ottaa tenniskursseja, käydä maksullisella bussiajelulla nähtävyyksien perässä, tai muutakaan hirveän elämyksellistä sillä vuoden ainoalla kesälomalla. Minä (me) haluan laiskotella, syödä niin paljon että napa paukkuu, nauttia ilmaisista virvokkeista, uida, ottaa aurinkoa, lukea hyvää kirjaa, keräillä simpukoita, nauttia siitä seikasta, että kaikki mukavuudet ja tarpeellisuudet ovat lähellä, hotellin alueella. All-inclusive hotellit siis eivät ole niille, jotka haluavat tutustua kaupungin historiaan, illanrientoihin, käydä joka päivä jossain uudessa paikassa, kokeilla kaikkia mahdollisia aktiviteetteja, joita saa halvalla, etc etc. Toisin sanoen, meidän tyylinen loma sopii niille, jotka eritoten nauttivat siitä että ei tarvitse itse kokata tai siivota kokonaiseen viikkoon ja että voi   o l l a   v a a n .. :)  Jos jotakin hotellin tarjoamaa palvelua haluaisin ehdottomasti kokeilla, olisi se turkkilainen kylpylä ja hieronta :) Jos siihen vielä saisi jonkin ihanan virkistävän kasvohoidon, niin avot..

Tosin, tulemme käväisemään kaupungin puolellakin, hotellialueesta poistumme ehkä päiväksi pariksi. Toki on mukavaa nähdä kaupunkia, millaiseen paikkaan olemme päätyneet, ottaa valokuvia, ja ostaa matkamuistoja perheelle ja tuttaville. Ja ehkä jotain pientä itselleenkin, jos jotakin mieluisaa löytyy ;)

Joten.. tähän päädyimme.
Sultan of Side on hotellin nimi ja vaikka se ei ihan ensimmäisenä listasta edukseen erottunut, niin silti kun hotelleja kahlasimme ja automaattisesti erotimme kaikki ylihintaiset paikat (kaikki yli 2500 TL), tuli tämä uudelleen mieleen. Ja sitten päätimme tehdä varauksen. (linkistä löytyy muuten paljon kuvia hotellista)
Samalla  katsoimme thy.comin sivuilta lentolippujen hinnat ja valkkasimme ne halvimmista päästä, jotka saimme sopimaan ajankohtaamme. Ainoa pakollinen ekstramaksu on tietenkin kulkuneuvo Antalyan lentokentältä lomakohteeseemme, käyttäen ehkä hotellin omaa taksia tai sitten bussia.

Eli matkaamme Sideen! :D Tässä esimakua hotellistamme..


 (Arvatkaa kuka aikoo laskea noita liukuja kuin pikkulikka.. ;)

Taitavat nämä googlesta löytämäni kuvat olla hieman eri rakennusvaiheista, sillä kahta samaa kokonaiskuvaa hotellialueesta ei tuntunut löytyvän sitten millään. Luulen että aluetta on laajennettu ensimmäisen rakennuksen valmistumisen jälkeen, sillä jopa huonelukumäärä vaihtelee eri sivustoissa. Sijainti on mielestäni melkoisen hyvä: lähellä on ranta (yleensä jollain tavalla rajoitettu omaksi alueeksi hotellin käyttäjille) ja Siden keskustaan ei tarvitse muutamaa kilometriä pidempää matkustaa. Tuota sijaintia kyllä venkslasimme pitkään, ennen kuin päädyimme tähän. Emme halunneet hotellia  liian kaukaksi keskustasta, mutta lähellä pitäisi kuitenkin olla ranta. Onneksi Sidessä on noin 190 hotellia joista valita, joten.. Ah niin.. O. sai järjestettyä meille huoneen, josta avautuu merinäköala :)

Sisko, Sidessä nähdään! ;)  Tulee olemaan pienimuotoinen sukukokous tämä loma, kun O. esitellään ensimmäistä kertaa livenä siskon perheelle... ;)
p.s.  hyvää synttäriä pikkusystalle :)

5 kommenttia:

 1. Kuulostaa (ja näyttää kans) mahtavalta... Rentouttavaa lomaa :)

  VastaaPoista
 2. Mä nii-iiin haluaisin tulla kans tollon siskokokoukseen.. mutta minkäs teet.

  VastaaPoista
 3. Hyvää lomaa ja loman odotusta:).

  VastaaPoista
 4. N-a, mä eka luin että tollon siskon kokoukseen! :D ajattelin heti että kukahan se meistä on tolloin..
  Mine, tattista :)
  Heidi, toivottavasti vastaa myös odotuksiamme..

  VastaaPoista
 5. Hahaa! enpäs hokannutkaan kirjoittamaani.. me ollaan kaikki ihan yhtä tolloja!

  VastaaPoista