.

.

4/09/2012

Luutaakka

Kai sitä voi jonkinlaiseksi pääsiäiselementiksi kutsua, kun luutia käytimme hartiavoimin? :)

Sunnuntai oli se päivä, kun viimein kohtasimme välttämättömän puhdetyön. Puutarhan siivous. Sitä rojun ja lehtien määrää, jota luudilla vetelimme pitkin pihaa omiin pinoihinsa. En edes kehdannut ottaa ennen-kuvaa tilanteesta, mutta olipahan työsarkaa iltapäiväksi. Kaikenkaikkiaan täytimme 3 jättisuurta jätesäkkiä roskalla, jotka sitten  naapuri kärräsi pois silmistämme. Viimeinen temppu oli kivetyksen pesu vesiletkulla.

Jälkeen-kuvia sen sijaan löytyy :)


 Pyykitkin pääsivät pihalle kuivumaan.
 Itse oikein kihertelin tyytyväisyydestä siivouksen jälkeen, nyt puutarha näyttää taas edustuskelpoiselta. O. sen sijaan kuukahti vuoteeseen tyynyjen keskelle ja otti päiväunet.

Sillä aikaa kun O. otti nokoset, minä mietin että miten saisi keittiöön keväisen ilmeen. Talvella kutomani beigen värinen pöytä"liina" oli talvimainen, ja hetken aikaa huivikokoelmaani tutkiessani, päädyin lähes ilmiselvään ratkaisuun.Ja voila!

2 kommenttia:

  1. Näsäviisas ystäväsi ei voi olla kuittailematta otsikosta: Mikä ihmeen luutaakka (luu-taakka)? Luuta-akassa on väliviiva! ;)

    VastaaPoista
  2. Susanna hyvä, kai minä nyt sen tiedän! :D Luutaakka = taakka mun luissa. Eli oli niin kova työ että oikein luita kolotti. Että siksi se on luutaakka. luu-taakka. Hah! Kukas nyt näsäviisailee.. :D

    VastaaPoista